Agilent Cary 5000

Agilent Cary 5000 er et spektrofotometer med fotometrisk ydeevne i området 175-3300 nm.

Agilent Cary 5000 UV-Vis spektrofotometer

Agilent Cary 5000 er et spektrofotometer med god fotometrisk ydeevne i området 175-3300 nm. Brugeren kan udvide bølgelængdeområdet til 3300 nm ved at bruge en PbSmart-detektor, hvilket gør Agilent Cary 5000 til et velegnet spektrofotometer til forskning i materialevidenskab. Cary WinUV-softwaren gør det nemt at udføre analyser og styre tilbehør. Brugeren kan også udvide prøveholderen så den kan rumme stort tilbehør og integrationskugler til spektral og diffus reflektans. LockDown-mekanismen på Agilent Cary 5000 gør det muligt at skifte og placere tilbehør nemt.

PHOT_20210523_Spectrophotometers_Agilent_Cary_5000

Se videoen nedenfor for en præsentation af Agilent Cary 5000

Agilent Cary 5000s funktioner inkluderer:

Bredt bølgelængdeområde og god fotometrisk ydeevne

• Agilent Cary 5000 har et bredt bølgelængdeområde, der gør det muligt for brugerne at måle inden for 175 - 3300 nm. Derudover giver Agilent Cary 5000 brugerne mulighed for at måle ud over 8,0 absorbansenheder med dæmpende referencestråling .

Optimalt tilbehør og stor prøveholder

• Agilent Cary 5000 har en stor prøveholder med LockDown-mekanisme.

WinUV software

• Agilent Cary 5000 kan nemt styres med WinUV-softwaren, en modulær software med effektanalyse og forbedrede overførsels- og rapporteksportmuligheder.

Agilent Cary 5000 med bredt bølgelængdeområde og god fotometrisk ydeevne

Agilent Cary 5000 har et bredt bølgelængdeområde, der gør det muligt for brugerne at måle inden for 175 – 3300 nm ved at bruge en PbSmart NIR-detektor.

Derudover giver Agilent Cary 5000 brugerne mulighed for at måle ud over 8,0 absorbansenheder med dæmpende referencestråling.

PHOT_20210523_Spectrophotometers_Agilent_Cary_5000_Photometric

Agilent Cary 5000 med optimalt tilbehør og stor prøveholder

Agilent Cary 5000 er kompatibel med en bred vifte af tilbehør til materialeforskning, herunder spektral og diffus reflektans.

Desuden har Agilent Cary 5000 en stor prøveholder med LockDown-mekanisme til hurtige ændringer og positionering for reproducerbare resultater.

PHOT_20210523_Spectrophotometers_Agilent_Cary_5000_Accessory

Agilent Cary 5000 med WinUV-software

Agilent Cary 5000 kan nemt styres med WinUV-softwaren, en modulær software med effektanalyse og forbedrede overførsels- og rapporteksportmuligheder. WinUV-softwaren inkluderer en række applikationer for eksempel scanning og kinetik.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_Agilent_Cary_Software

Agilent Cary 5000 sammenlignet med andre instrumenter

Selvom Agilent Cary 5000 UV-Vis bevarer nogle funktioner fra ældre Agilent-instrumenter, er det stadig en opgradering fra tidligere modeller. Agilent Cary 5000 (175-3300 nm) har et bredere bølgelængdeområde end Agilent Cary 4000 (175-900 nm).

Agilent Cary 5000 UV-Vis er ikke kun en opgradering fra tidligere Agilent-instrumenter. Den slår også sine konkurrenter på flere parametre. Agilent Cary 5000 har et bredere bølgelængdeområde end både Analytik Jena Spekol 2000 UV-Vis (190-1100 nm) og Jenway 6850 (190-1100 nm).

Agilent Cary 5000 med NanoCuvette™ One, SpectroLink™ og SpectroWorks™

NanoCuvette™ One er en kuvette, der kan bruges til at måle både brydningsindeks og absorbans ved hjælp af et spektrofotometer.

Agilent Cary 5000 har en strålehøjde på 20 mm og en minimum spektral båndbredde på 0.01 nm, hvilket gør instrumentet kan anvendes med vores NanoCuvette™ One.

Cphnano-produkter som Agilent Cary 5000 kan anvendes med:

Med vores NanoCuvette™ One vil din Agilent Cary 5000 være i stand til at måle 2 mL / 0,5 µL prøver via brydningsindeks for QC og kinetik. Du kan finde en optagelse her, der viser, hvordan du udfører en måling med NanoCuvette™ One:

Ud over NanoCuvette™ One kan du bruge SpectroLink™ til at forenkle dit spektrofotometer-workflow til en tretrinsproces, der giver dig mulighed for hurtigt at indsamle, analysere og udtrække resultater. På denne måde behøver du ikke spilde mere tid på problemer med filformater, dataoverførsel eller deling af resultater.

ILLU_20200603_cphnano_Flow_SpectroLink_simpleSammen med SpectroWorks™ (den moderne tilgang til spektrofotometri og etiketfri analyse) løser SpectroLink™ dette problem ved ubesværet at forbinde instrumenter til din browser og analysere dataene.
SpectroWorks™ leveres gratis med hvert køb af NanoCuvette™ eller SpectroLink™.

Denne information er kun beregnet til vejledning. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de givende oplysninger. Skriv venligst til sales@cphnano.com  hvis du vil tilføje dit UV-Vis-instrument til listen, eller lad os vide om eventuelle fejl.