PerkinElmers instrumenter

Som udviklere af det første kommercielle IR-spektrometer for over 60 år siden fortsætter PerkinElmer med at fremme deres materialegenkendelsesteknologier og levere løsninger, der understøtter udvikling af en sundere verden.

PerkinElmer og spektrofotometri

PerkinElmer giver forskere, researchere og klinikere mulighed for at tackle udfordringer indenfor alt fra videnskab til sundhedspleje. PerkinElmers fokuserer på innovation i retning af en sundere verden. Derfor leverer PerkinElmer redskaber til diagnosticering, biovidenskab, mad og anvendte markeder.

Som pionerer indenfor udviklingen af det første kommercielle IR-spektrometer for over 60 år siden fortsætter PerkinElmer med at fremme deres materialekarakteriseringsteknologier og dedikerer sig til at hjælpe brugerne med alle deres behov indenfor molekylær spektroskopi. Dette skyldes PerkinElmers omfattende portefølje af analytiske redskaber, herunder de ideelle molekylære spektroskopiinstrumenter til ethvert laboratorium, som fungerer til måling af UV, infrarød og fluorescens.

PerkinElmer Lambda XLS giver god værdi for pengene. Den har en ultrahurtig initialisering, der gør det muligt for brugeren at analysere et fuldstændigt omfang af spektre på mindre end 3 sekunder. Den mere avancerede PerkinElmer Lambda 365 har også imponerende funktioner, herunder et kompakt design, høj stabilitet, god lysisolering , en variabel spektral båndbredde og en 21 CFR-del 11-kompatibel software.

Se videoen herunder for at lære mere om PerkinElmer-firmaets værdier.

De følgende afsnit indeholder en hurtig gennemgang af de forskellige PerkinElmer-instrumenter. Klik på linkene til hvert instrument for at lære mere om det:

• PerkinElmer Lambda XLS
    Instrumentet, hvis ydeevne normalt kun kan findes i dyrere instrumenter, er udformet til akademiske og industrielle laboratorier, der kræver et instrument med lille fodaftryk. En ultrahurtig initialiseringsfunktion gør brugeren i stand til at analysere et komplet spektrum på mindre end 3 sekunder.

• PerkinElmer Lambda 365
    Dette instrument leverer fremragende ydeevne i UV-Vis-spektret. Det har bl.a. et kompakt design, høj stabilitet, god lysisolering, en variabel spektral båndbredde og en 21 CFR-del 11-kompatibel software. Derudover er PerkinElmer 365 UV-Vis kompatibel med en lang række tilbehør.

PerkinElmer Lambda XLS

PerkinElmer Lambda XLS UV-Vis blev designet til akademiske og industrielle laboratorier, der kræver et instrument med brug for lidt plads, og som kan anvendes i bred forstand. PerkinElmer Lambda XLS er meget følsom og ekstremt pålidelig. Den ultrahurtige initialiseringsfunktion i PerkinElmer Lambda XLS gør brugeren i stand til at analysere et fuldstændigt omfang af spektre på mindre end 3 sekunder.

Derudover gør PerkinElmer Lambda XLS det muligt for brugeren at indsamle data fra op til 8 instrumenter. En tilsvarende ydelse, til den som PerkinElmer Lambda XLS leverer, findes normalt kun i dyrere systemer. PerkinElmer Lambda XLS er derfor billig i forhold til dens ydeevne.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_PerkinElmer_Lambda_XLS

Læs mere om PerkinElmer Lambda XLS her.

PerkinElmer Lambda 365 PerkinElmer Lambda 365 UV-Vis er et kompakt, alsidigt og brugervenligt spektrofotometer. Instrumentet leverer fremragende UV-Vis-ydeevne, der imødekommer behovene hos analytiske kemikere, genetikere, lægemidler og kvalitetskontrolanalytikere overalt. PerkinElmer Lambda 365 har fantastiske egenskaber såsom et kompakt design, høj stabilitet, god lysisolering, et variabelt spektral båndbredde og en 21 CFR del 11-kompatibel software.

Derudover er PerkinElmer 365 UV-Vis kompatibel med en bred vifte af tilbehør, som f.eks. multicelleskiftere (både vand- og Peltier temperaturstyret), solidt prøveudstyr til transmission og reflektans og optiske fiberprober til fjernmålinger.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_PerkinElmer_Lambda_365

Læs mere om PerkinElmer Lambda 365 her.