PerkinElmer Lambda 365

PerkinElmer Lambda 365 UV-Vis spektrofotometret inkluderer et kompakt design, kompatibilitet med en bred vifte af tilbehør, høj stabilitet, lavt spredt lys og en variabel spektral båndbredde. Læs mere om instrumentet her.

PerkinElmer Lambda 365 UV-Vis spektrofotometer

PerkinElmer Lambda 365 UV-Vis er et kompakt, alsidigt og letanvendeligt spektrofotometer. Instrumentet leverer fremragende UV-Vis-ydeevne, der opfylder behovene hos analytiske kemikere, genetikere og lægemidler og kvalitetskontrolanalytikere i produktionen overalt. PerkinElmer Lambda 365 funktioner inkluderer et kompakt design, kompatibilitet med en bred vifte af tilbehør, høj stabilitet, lavt strølys, en variabel spektral båndbredde og en 21 CFR part 11-kompatibel software.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_PerkinElmer_Lambda_365

Se videoen for en præsentation af PerkinElmer Lambda 365

PerkinElmer Lambda 365s funktioner inkluderer:

Kompakt design og et bredt udvalg af tilbehør

• PerkinElmer 365 UV-Vis er kompatibel med en lang række tilbehør, herunder multicelleskiftere. Alle PerkinElmer 365 UV-Vises egenskaber er pakket ind i et kompakt design.

Høj stabilitet, lavt strølys og variabel båndbredde

• PerkinElmer Lambda 365 UV-Vises funktioner inkluderer høj stabilitet og lavt strølys. Instrumentet leverer en variabel spektral båndbredde fra 0,5 til 20 nm.

21 CFR part 11 kompatibel software

• Med den 21 CFR part 11-kompatible software tilgængelig, er PerkinElmer Lambda-systemet klar til at understøtte alt fra standardmetoder og applikationer til dem, der kræver lovoverholdelse.

PerkinElmer Lambda 365 med kompakt design og kompatibilitet med et bredt udvalg af tilbehør

PerkinElmer 365 UV-Vis er kompatibel med en lang række tilbehør, herunder multicelleskiftere (både vand- og Peltier temperaturkontrollerede), prøvetilbehør til faste prøver til transmission og reflektans, optiske fibersonder til fjernmålinger og en række kuvetteholdere i for at opfylde brugernes prøveudtagningskrav.Alle de fantastiske egenskaber ved PerkinElmer 365 UV-Vis er samlet i et kompakt design, der passer ind i ethvert laboratorium

PHOT_20201228_Spectrophotometers_PerkinElmer_Lambda_365_Accessories

PerkinElmer Lambda 365 med høj stabilitet, lavt strølys og variabel båndbredde

Forbløffende funktioner ved PerkinElmer Lambda 365 UV-Vis inkluderer høj stabilitet og lavt strølys. Derudover leverer instrumentet en variabel spektral båndbredde fra 0,5 til 20 nm for at imødekomme brugernes applikationsbehov.

PerkinElmer 365 UV-Vis er kompatibel med NanoCuvette™ One (15 mm), da instrumentet har en stråle z-højde på 15 mm og en minimum spektral båndbredde på 0,5 mm.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_PerkinElmer_Lambda_365_Optical_System

PerkinElmer Lambda 365 med 21 CFR part 11-kompatibel software

Med den 21 CFR part 11-kompatible software tilgængelig, er PerkinElmer Lambda-systemet klar til at understøtte alt fra standardmetoder og applikationer til dem, der kræver lovoverholdelse. Med PerkinElmer Lambda 365 UV-Vis instrumenteringssystemet får brugeren mulighed for at køre komplekse såvel som grundlæggende analytiske eksperimenter hurtigt og nemt.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_PerkinElmer_Lambda_365_Absorbance

PerkinElmer Lambda 365 sammenlignet med andre instrumenter

Selvom Perkin Elmer Lambda 365 UV-Vis bevarer nogle funktioner fra ældre PerkinElmer-instrumenter, er det stadig en opgradering fra tidligere modeller. Perkin Elmer Lambda 365 UV-Vis har en mindre minimum spektral båndbredde end PerkinElmer Lambda 265 UV-Vis.

PerkinElmer Lambda 365 UV-Vis er ikke kun en opgradering fra tidligere PerkinElmer instrumenter, da den også slår sine konkurrenter på flere parametre. PerkinElmer Lambda 365 UV-Vis er mere nøjagtig end Analytik Jena 2000 UV-Vis og har en mindre minimumsspektralbåndbredde end Jenway 6715 UV-Vis.

Funktioner af PerkinElmer Lambda 365 sammenlignet med andre instrumenter inkluderer:

PerkinElmer Lambda 365 versus Analytik Jena Spekol 2000 UV-Vis

• PerkinElmer Lambda 365 UV-Vis er mere nøjagtig end Analytik Jena 2000 UV-Vis.

PerkinElmer Lambda 365 versus Jenway 6715 UV-Vis

• PerkinElmer Lambda 365 UV-Vis har en mindre minimum spektral båndbredde end Jenway 6715 UV-Vis.

PerkinElmer Lambda 365 med NanoCuvette™ One, SpectroLink™ og SpectroWorks™

NanoCuvette™ One er en kuvette, der kan bruges til at måle både brydningsindeks og absorbans ved hjælp af et spektrofotometer.

PerkinElmer Lambda 365 har en strålehøjde på 15 mm og en minimum spektral båndbredde på 0,5 nm, hvilket gør instrumentet kompatibelt med vores NanoCuvette™ One.

Cphnano-produkter som PerkinElmer Lambda 365 kan anvendes med:

Med vores NanoCuvette™ One vil din PerkinElmer Lambda 365 være i stand til at måle 2 mL / 0,5 µL prøver via brydningsindeks for QC og kinetik. Du kan finde en optagelse her, der viser, hvordan du udfører en måling med NanoCuvette™ One:

Ud over NanoCuvette™ One kan du bruge SpectroLink™ til at forenkle dit spektrofotometer-workflow til en tretrinsproces, der giver dig mulighed for hurtigt at indsamle, analysere og udtrække resultater. På denne måde behøver du ikke at spilde mere tid på problemer med filformater, dataoverførsel eller deling af resultater.

ILLU_20200603_cphnano_Flow_SpectroLink_simple

Sammen med SpectroWorks™ (den moderne tilgang til spektrofotometri og etiketfri analyse) løser SpectroLink™ dette problem ved ubesværet at forbinde instrumenter til din browser og analysere dataene.
SpectroWorks™ leveres gratis med hvert køb af NanoCuvette™ eller SpectroLink™.

Denne information er kun beregnet til vejledning. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de givende oplysninger. Skriv venligst til sales@cphnano.com  hvis du vil tilføje dit UV-Vis-instrument til listen, eller lad os vide om eventuelle fejl.