PerkinElmer Lambda XLS

PerkinElmer Lambda XLS UV-Vis spektrofotometer er pålideligt og følsomt. Instrumentets ydeevne findes normalt kun i dyrere systemer. Læs mere om instrumentet her.

PerkinElmer Lambda XLS UV-Vis spektrofotometer

PerkinElmer har fremstillet UV/Vis-instrumenter under navnet LAMBDA i mere end 60 år. PerkinElmer Lambda XLS UV-Vis er designet til akademiske og industrielle laboratorier, med lidt plads. Instrumentet fungerer med en bred vifte af applikationer. PerkinElmer Lambda XLS er pålidelig og følsom. Instrumentets ydeevne findes normalt kun i dyrere systemer.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_PerkinElmer_Lambda_XLS

Se videoen for en præsentation af PerkinElmer Lambda XLS.

PerkinElmer Lambda XLS funktioner inkluderer:

Hurtig initialisering

• Den ultrahurtige initialiseringsfunktion i PerkinElmer Lambda XLS vil få brugeren til at kunne analysere et komplet udvalg af spektre på mindre end 3 sekunder.

Økonomisk pris og høj ydeevne

• PerkinElmer Lambda XLS er billig i forhold til dens ydeevne. Andre funktioner ved PerkinElmer Lambda XLS udover den hurtige initialisering inkluderer stabilitet, kontinuerlig nyttetid og robusthed.

Flere muligheder for arkivering og datadeling

• Med PerkinElmer Lambda XLS er det muligt at indsamle data fra op til 8 instrumenter. Instrumentet er også kompatibelt med USB og Bluetooth.

PerkinElmer Lambda XLS med ultrahurtig initialisering

Perkin Elmer Lambda XLS har øjeblikkelige svar, da instrumentet ikke kræver nogen opvarmningstid. Den hurtige initialiseringsfunktion i PerkinElmer Lambda XLS vil gør det muligt for brugeren at analysere et komplet udvalg af spektre på mindre end 3 sekunder.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_PerkinElmer_Lambda_XLS_Spectrum

PerkinElmer Lambda XLS med økonomisk pris og høj ydeevne

PerkinElmer Lambda XLS er billig i forhold til dens ydeevne, som normalt forbindes med meget dyrere designs. Andre funktioner som PerkinElmer Lambda XLS har indkluderer hurtige initialisering med fremragende stabilitet, vedvarende nyttetid og robusthed.
Fremragende stabilitet: Instrumentdrift fra overskydende varme kan undgås med split beam design og ekstern strømforsyning. Kontinuerlig nyttetid: Det vedligeholdelsesfrie design uden bevægelige dele, xenon-lyskilde og innovativ polykromatorteknologi giver den pålideligehed, der er nødvendig i et laboratorium. Robust: Det beskyttede, nul-bounce membrantastatur er modstandsdygtigt over for store spild af opløsningsmidler

PHOT_20201228_Spectrophotometers_PerkinElmer_Lambda_XLS

PerkinElmer Lambda XLS med flere muligheder for arkivering og datadeling

Med PerkinElmer Lambda XLS er det muligt at indsamle data fra op til 8 instrumenter: Brugeren kan bruge PVC-applikationssoftwaren til at konfigurere pc'en til at modtage og vise data fra flere instrumenter.

Det er muligt at overføre data til en pc for at se, udskrive eller arkivere data ved at bruge den indbyggede USB-port. PerkinElmer Lambda XLS er også Secure Digital (SD) Flash Storage Card eller Bluetooth-kompatibel, hvilket giver brugeren ekstra fleksibilitet til dataoverførsel.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_PerkinElmer_Lambda_XLS_Standard_Curve

PerkinElmer Lambda XLS sammenlignet med andre instrumenter

Selvom Perkin Elmer Lambda XLS bevarer nogle funktioner fra ældre PerkinElmer-instrumenter, er det stadig en opgradering fra tidligere modeller. Perkin Elmer Lambda XLS har et bredere bølgelængdeområde end PerkinElmer Lambda 850+ UV/Vis.

PerkinElmer Lambda XLS er ikke kun en opgradering fra tidligere PerkinElmer instrumenter, da den også slår sine konkurrenter på flere parametre. PerkinElmer Lambda XLS er hurtigere end Aqualabo UVILINE 9300 UV-Vis og har et bredere bølgelængdeområde end Jenway 7305 UV-Vis.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_PerkinElmer_Lambda_XLS_Single_Wavelength

Funktionerne ved PerkinElmer Lambda XLS sammenlignet med andre instrumenter inkluderer:

PerkinElmer Lambda XLS versus Aqualabo UVILINE 9300 UV-Vis

• PerkinElmer Lambda XLS er hurtigere end Aqualabo UVILINE 9300 UV-Vis.

PerkinElmber Lambda XLS versus Jenway 7305 UV-Vis

• PerkinElmer Lambda XLS har et bredere bølgelængdeområde end Jenway 7305 UV-Vis.

Kompatibiliteten af ​​PerkinElmer Lambda XLS med NanoCuvette™ One

Kompatibiliteten af ​​PerkinElmer Lambda 365 med NanoCuvette™ One  er ukendt.

Denne information er kun beregnet til vejledning. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de givende oplysninger. Skriv venligst til sales@cphnano.com  hvis du vil tilføje dit UV-Vis-instrument til listen, eller lad os vide om eventuelle fejl.