Shimadzu BioSpec-nano

Shimadzu BioSpec-nano er et mikrovolumenspektrofotometer med lav vedligeholdelse, der er designet til molekylær forskning og biovidenskabslaboratorier. Læs mere om instrumentet her.

Shimadzu BioSpec-nano spektrofotometer

Shimadzu BioSpec-nano er et mikrovolumenspektrofotometer med lav vedligeholdelse, der er designet til molekylær forskning og biovidenskabslaboratorier. Shimadzu BioSpec-nano har op til 10 gange bedre detektionsgrænser sammenlignet med konkurrenterne, hvilket gør instrumentet ideelt til kvantificering af DNA, RNA, proteinanalyse og fotometriske målinger. Kvantificeringen kan udføres hurtigt og enkelt med meget små prøvevolumener, der spænder fra 1 µL.

1

Se videoen nedenfor for en præsentation af Shimadzu BioSpec-nano

Funktionerne i Shimadzu BioSpec-nano inkluderer:

Nem drop-and-start-måling

• Den automatiske prøvemontering af Shimadzu BioSpec-nano eliminerer behovet for armhævning og sænkning. Brugeren skal blot sætte prøven ind og klikke på knappen. Herfra vil instrumentet gøre alt andet.

Fremragende reproducerbarhed og målenøjagtighed

• Shimadzu BioSpec-nano er ideel til kvantificering af DNA- og RNA-prøver. Shimadzu BioSpec-nano-spektrofotometeret gør det muligt for brugerne at opnå høj reproducerbarhed, selv når der måles prøver med lav koncentration.

Let at bruge software

• De driftstilstande, der er tilgængelige for brugerne, omfatter fuldspektrumdata, hurtig analyse, datamåling med enkelt bølgelængde og flere bølgelængder og kalibreringskurvebygger. De indbyggede tilstande hjælper med kvantificering af simple nukleinsyrer (RNA, ssDNA, dsDNA og OligoDNA), mærkede nukleinsyrer og proteiner på få sekunder med minimal indsats.

Shimadzu BioSpec-nano med nem drop-and-start-måling

Den automatiske prøvemontering af Shimadzu BioSpec-nano eliminerer behovet for armhævning og sænkning. Brugeren skal blot sætte prøven på plads og klikke på knappen. Herfra vil instrumentet gøre alt andet - prøvemontering, måling og aftørring. Den automatiske aftørringsfunktion i Shimadzu BioSpec-nano gør aftørring af måleprøven unødvendig, hvilket betyder, at brugerne ikke længere behøver at tørre væskekontaktdelene af med en klud. Den automatiske aftørringsfunktion gør det muligt for brugeren at udføre måling af den ene prøve efter den anden, hvilket gør prøvetagningsprocessen meget lettere for brugerne.

2

Shimadzu BioSpec-nano med fremragende reproducerbarhed og målenøjagtighed

Grundlæggende handlinger kan udføres ved at bruge funktionstasterne på instrumentet. Når målingerne er udført, kan resultaterne konverteres til CSB- eller PDF-filer. De driftstilstande, der er tilgængelige for brugerne, omfatter fuldspektrumdata, hurtig analyse, datamåling med enkelt bølgelængde og flere bølgelængder og kalibreringskurvebygger. De indbyggede tilstande hjælper med kvantificering af simple nukleinsyrer (RNA, ssDNA, dsDNA og OligoDNA), mærkede nukleinsyrer og proteiner på få sekunder med minimal indsats.

3

Shimadzu BioSpec-nano med nem at bruge software

Shimadzu UV-1280 kommer med en nem mulighed for datalagring. Denne mulighed gør det muligt for brugerne at gemme data fra Shimadzu UV-1280 direkte til et USB-flashdrev. Brugerne kan derefter vise de opnåede data ved hjælp af kommercielt tilgængelig regnearkssoftware

4

Shimadzu BioSpec-nano sammenlignet med andre instrumenter

Shimadzu BioSpec-nano slår sine konkurrenter på flere parametre. Shimadzu BioSpec-nano har bedre bølgelængde nøjagtighed (1 nm) end både Jenway 7415 Nano (2 nm) og Jenway Genova Nano (2 nm).

Kompatibiliteten af ​​PerkinElmer Lambda XLS med NanoCuvette™ One

Kompatibiliteten af ​​PerkinElmer Lambda 365 med NanoCuvette™ One  er ukendt.

Denne information er kun beregnet til vejledning. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de givende oplysninger. Skriv venligst til sales@cphnano.com  hvis du vil tilføje dit UV-Vis-instrument til listen, eller lad os vide om eventuelle fejl.