Shimadzu UV-1280

Shimadzu UV-1280 UV-Vis er et lavbudget, højkvalitets spektrofotometer, velegnet til mange forskellige applikationer, herunder rutinemæssig miljø- og fødevarekvalitetstest til biovidenskabelige analyser. Læs mere om instrumentet her.

Shimadzu UV-1280 UV-Vis spektrofotometer

Shimadzu er førende inden for udviklingen af ​​avancerede teknologier, herunder UV-Visibile Spectroscopy til molekylær absorption kvantitativ analyse. Shimadzu UV-1280 UV-Vis er et lavbudget, højkvalitets spektrofotometer, der er velegnet til mange forskellige applikationer, herunder rutinemæssig miljø- og fødevarekvalitetstest til biovidenskabelige analyser. De mest fantastiske funktioner ved Shimadzu UV-1280 inkluderer nem betjening, et væld af måletilstande og datalagring på USB-flashdrev. Derudover sikrer det overvågede system til deuterium/wolfram lamperne, at brugerne kan udføre stabile målinger.

PHOT_20210226_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_1280

se videoen nedenfor for en præsentation af UV-1280:'

Nogle af UV-1280s vigtigste funktioner inkluderer:

Let at håndtere design

• Shimadzu UV-1280 har et tastatur med en LED-skærm, der består af let synlige knapper, hvilket gør det muligt for brugerne at udføre intuitive målinger. Shimadzu UV-1280 er derfor et let-anvendeligt instrument.

Et væld af målemetoder

• Brugeren kan drage fordel af en bred vifte af programmer, herunder fotometrisk måling, DNA/protein kvantificering og avanceret multi-komponent kvantificering.

USB-kompatibilitet

• Shimadzu UV-1280 kommer med en nem mulighed for datalagring. Denne mulighed gør det muligt for brugerne at gemme data fra Shimadzu UV-1280 direkte til et USB-flashdrev.

Shimadzu UV-1280s ydeevne og let håndterbare design

Shimadzu UV-1280 har et tastatur med en LED-skærm, der består af let synlige knapper, hvilket gør det muligt for brugerne at udføre intuitive målinger. Shimadzu UV-1280 er derfor et let-anvendeligt instrument, hvilket gør det velegnet til brug i flere industrier, herunder life science og miljøvidenskab.

Udover det kompakte design og let håndterbare design, har Shimadzu UV-1280 også en god ydeevne. Det overvågede system til deuterium/wolfram lamperne sikrer, at brugerne kan udføre meget stabile målinger. Instrumentet kommer med en opløsning på 1 nm, hvilket forbedrer ydeevnen af ​​Shimadzu UV-1280.

PHOT_20210226_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_1280_Design

Shimadzu UV-1280 med et væld af tilbehør og måletilstande

Shimadzu UV-1280 tilbyder bølgelængdescanninger fra 190 til 1100 nm, og brugeren kan drage fordel af en bred vifte af programmer til UV-spektroskopisk analyse, herunder fotometrisk måling, DNA/protein kvantificering og avanceret multi-komponent kvantificering. Derudover kan instrumentet rumme en række applikationer på grund af et væld af tilgængeligt tilbehør. Dette valgfrie tilbehør vil hjælpe brugerne med at tilpasse instrumentet ved at tilpasse Shimadzu UV-1280 til specifikke behov. Shimadzu UV-1280 er derfor et fleksibelt instrument, hvilket gør det ideelt til flere formål.

PHOT_20210226_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_1280_Modes

Shimadzu UV-1280 med USB-kompatibilitet

Shimadzu UV-1280 kommer med en nem mulighed for datalagring. Denne mulighed gør det muligt for brugerne at gemme data fra Shimadzu UV-1280 direkte til et USB-flashdrev. Brugerne kan derefter vise de opnåede data ved hjælp af kommercielt tilgængelig regnearkssoftware.

PHOT_20210226_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_1280_USB

Shimadzu UV-1280 sammenlignet med andre instrumenter

Shimadzu UV-1280 slår sine konkurrenter på flere parametre. Shimadzu UV-1280 har en opløsning på 1 nm, hvilket gør instrumentet mere nøjagtigt end Analytik Jena Spekol 1500 UV-Vis og Persee T6V Vis, da disse instrumenter har opløsninger på 2 nm.

Kompatibiliteten af ​​Shimadzu UV-1280 med NanoCuvette™ One

Kompatibiliteten af ​​Shimadzu UV-1280 med NanoCuvette™ One er ukendt.

Disse oplysninger er kun vejledende. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de leverede oplysninger. Skriv til sales@cphnano.com, hvis du vil føje dit UV-Vis-instrument til listen eller fortælle os om eventuelle fejl.