Shimadzu UV-1800

Shimadzu UV-1800 UV-Vis spektrofotometer er et af de mest solgte instrumenter til dato og inkluderer høj opløsning, kompakt design og brugervenlig adgang til data. Læs mere om instrumentet her.

Shimadzu UV-1800 UV-Vis spektrofotometer

Specifikationer for Shimadzu UV-1800:

Table: Shimadzu UV-1800 specification
navn: Shimadzu UV-1800
mærke: Shimadzu
Model: UV-1800
Type: Scanning
Beam Z højde (nm): 15
Min (nm): 190
Max (nm): 1100
Minimum spektral båndbredde (nm): 1
Bølgelængde nøjagtighed (nm): 0.1
Bølgelængde reproducerbarhed (nm): 0.1
Max scanningshastighed (nm): 3000
Tilslutningsgrænseflade: USB
NanoCuvette™ One kompatibel:  Yes
SpectroLink™ kompatibel: Yes
SpectroWorks™ kompatibel: Yes

Shimadzu UV-1800 UV-Vis spektrofotometer

Shimadzu er førende inden for udvikling af avancerede teknologier, som tydeligt kommer til udtryk i Shimadzu UV-1800 spektrofotometer. De vigtigste funktioner ved UV-1800 omfatter høj opløsning, kompakt design og brugervenlig adgang til data. UV-1800 spektrofotometeret er udstyret med forskellige måletilstande, herunder fotometrisk, spektrum, kinetik, tidsscanning, kvantificering, multi-komponent kvantificering og biometode. De avancerede funktioner og forskellige måletilstande gør UV-1800 ideel til mange applikationer.

PHOT_20201227_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_1800

se videoen nedenfor for en guide til UV-1800:

Funktionerne i UV-1800 inkluderer:

Høj opløsning

• UV-1800 opnår en opløsning på 1 nm, hvilket er det højeste niveau af bølgelængdeopløsning i sin klasse.

Kompakt og pladsbesparende design

• UV-1800 er kun 450 mm bred og 490 mm dyb, hvilket gør den til et af de mest kompakte instrumenter i sin klasse.

Brugervenlig adgang til data

• UV-1800 har en USB-port. Instrumentet kan derfor styres med en pc.

Shimadzu UV-1800 med høj opløsning

UV-1800 opnår en opløsning på 1 nm, hvilket er det højeste niveau af bølgelængdeopløsning i sin klasse. Derudover kan et spektroskop med en Czerny-Turner montering bruges for at få et kompakt, lysstærkt optisk system. Ydermere er bølgelængde repeterbarhed, strølys og baseline stabilitet også blevet optimeret for at imødekomme brugernes krav.

På grund af disse funktioner har UV-1800 ingen problemer med at opfylde standarderne for bølgelængdeopløsning, som kræves af den japanske og europæiske farmakopé.

PHOT_20201227_Spectrophotometers_UV_1800_Resolution

Shimadzu UV-1800 med et kompakt design

UV-1800 er et af de mest kompakte instrumenter i sin klasse. UV-1800 designet er optimeret i forhold til bredde og dybde. Derfor er UV-1800 kun 450 mm bred og 490 mm dyb, hvilket muliggør installation i trange rum. Det pladsbesparende design af UV-1800 gør instrumentet ideelt til selv små laboratorier.

Shimadzu UV-1800 med brugervenlig adgang til data

UV-1800 har en USB-port, der muliggør tilslutning af USB-hukommelse direkte til instrumentet. Ved at bruge UVProbe softwaren er det muligt for brugeren at styre UV-1800 med en pc. (Et USB-kabel kræves for at tilslutte UV-1800 til en pc.)

Desuden kan data for spektre og tidsforløbskurver vises og gemmes med kommerciel regnearkssoftware. Brugeren kan også vælge at udskrive fra en printer, der understøtter PCL-kontrolkoder.

PHOT_20201227_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_1800_Software

Shimadzu UV-1800 sammenlignet med andre instrumenter

Selvom UV-1800 bevarer nogle funktioner fra ældre Shimadzu-instrumenter, er det stadig en opgradering fra tidligere modeller. Sammenlignet med Shimadzu UV-1700 UV-Vis er indstillingspladsen faldet med ca. 15%, og bredden er indsnævret med ca. 20%. Ydermere begrænser Shimadzu UV-1800 strølys til det halve af Shimadzu UV-1700. Derudover reducerer et lysere optisk system støjniveauet til 25% af Shimadzu UV-1700.

UV-1800 er ikke kun en opgradering fra tidligere Shimadzu-instrumenter, da den også slår sine konkurrenter på flere parametre. Shimadzu UV-1800 er for eksempel mere præcis end både Analytik Jena Spekol 2000 UV-Vis og Jenway 6550 UV-Vis.

PHOT_20201227_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_1800_Design

Shimadzu UV-1800 med NanoCuvette™ One, SpectroLink™ og SpectroWorks™

NanoCuvette™ One er en kuvette, der kan bruges til at måle både brydningsindeks og absorbans ved hjælp af et spektrofotometer.

Shimadzu UV-1800 har en strålehøjde på 15 mm og en minimum spektral båndbredde på 1 nm, hvilket gør instrumentet kompatibelt med vores NanoCuvette™ One.

Cphnano-produkter som Shimadzu UV-1800 kan anvendes med:

Med vores NanoCuvette™ One vil din Shimadzu UV-1800 være i stand til at måle 2 mL / 0,5 µL prøver via brydningsindeks for QC og kinetik. Du kan finde en optagelse her, der viser, hvordan du udfører en måling med NanoCuvette™ One:

Ud over NanoCuvette™ One kan du bruge SpectroLink™ til at forenkle dit spektrofotometer-workflow til en tretrinsproces, der giver dig mulighed for hurtigt at indsamle, analysere og udtrække resultater. På denne måde behøver du ikke spilde mere tid på problemer med filformater, dataoverførsel eller deling af resultater.

ILLU_20200603_cphnano_Flow_SpectroLink_simpleSammen med SpectroWorks™ (den moderne tilgang til spektrofotometri og etiketfri analyse) løser SpectroLink™ dette problem ved ubesværet at forbinde instrumenter til din browser og analysere dataene.
SpectroWorks™ leveres gratis med hvert køb af NanoCuvette™ eller SpectroLink™.

Denne information er kun beregnet til vejledning. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de givende oplysninger. Skriv venligst til sales@cphnano.com  hvis du vil tilføje dit UV-Vis-instrument til listen, eller lad os vide om eventuelle fejl.