Shimadzu UV-1900

UV-1900 UV-Vis spektrofotometer fremhæver Shimadzus position som en af ​​verdens førende inden for analytisk instrumentering. UV-1900 forbedrer ydeevne, brugervenlighed. Læs mere om instrumentet her.

Shimadzu UV-1900 UV-Vis spektrofotometer

UV-1900 fremhæver Shimadzus position som en af ​​verdens førende inden for analytisk instrumentering. De teknisk avancerede funktioner i UV-1900 forbedrer ydeevne, brugervenlighed og overholdelse af lovgivningen, hvilket gør UV-1900 ideel til analyse inden for flere områder, herunder fødevarer, biovidenskab, farmaceutiske produkter og kemi.

PHOT_20200801_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_1900

se videoen nedenfor for en præsentation af UV-1900

Funktionerne i UV-1900 inkluderer:
  • Ultrahurtig scanning
    UV-1900 er udstyret med en ultrahurtig scanningsfunktion, der muliggør dataopsamling så hurtigt som 29.000 nm/min.
  • Høj opløsning og følsomhed
    Den UV-1900 patenterede Low-Ray-Ligh® diffraktionsgitterteknologi sikrer lavt strøglys med høj opløsning. UV-1900 opnår en opløsning på 1 nm.
  • Brugervenlig software
    UV-1900 spektrofotometeret kan forbindes med Shimadzus analysedatastyringssystemer (LabSolutions).

Shimadzu UV-1900 med ultrahurtig scanningsfunktion

Shimadzu UV-1900 er udstyret med en hurtig scanningsfunktion, der muliggør dataopsamling så hurtigt som 29.000 nm/min. Ultrahurtig scanning er ideel til at spore kemiske reaktioner på kort tid, og denne funktion giver derfor brugeren mulighed for at udføre hurtige gentagelsesmålinger til at analysere processen med prøveændringer i kemiske reaktioner. Derfor kan mere detaljeret adfærd undersøges med UV-1900.'

Shimadzu UV-1900 med høj opløsning og følsomhed

Den UV-1900 patenterede Low-Ray-Ligh® diffraktionsgitterteknologi sikrer lavt strøglys med høj opløsning. De spektroskopiske færdigheder, herunder høj opløsning og følsomhed, gør UV-1900 ideel til kvantitativ analyse med høj nøjagtighed og detektion af stoffer med lav koncentration.

UV-1900 er mere end i stand til at opfylde den bølgelængdeopløsning, der kræves i den europæiske farmakopé, på grund af det faktum, at instrumentet opnår en opløsning på 1 nm og har et kompakt, lysstærkt optisk system.

PHOT_20200801_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_1900

Shimadzu UV-1900 med brugervenlig software og nyt design

UV-1900 spektrofotometeret kan forbindes med Shimadzus analysedatastyringssystemer (LabSolutions). LabSolutions UV-Vis-softwaren er lavet til hyppige brugere af UV-Vis-spektrofotometre i forskellige applikationer. Softwaren er udstyret med funktioner til at foretage bedømmelse af data bestået/mislykket i overensstemmelse med konfigurerede forhold. Desuden muliggør forbindelsen af ​​den valgfri LabSolutions UV-Vis og standardstyringssoftwaren til et Shimadzu-analysedatasystem (LabSolutions DB/CS) udførelsen af ​​integreret datastyring med alle Shimadzu-instrumenter i et miljø, der er kompatibelt med reglerne. LabSolutions-softwaren er bygget med et simpelt designlayout, der gør det nemt for begyndere at udføre målinger.

UV-1900 har et stort, brugervenligt farveberøringspanel med letforståelige ikoner. Berøringspanelet præsenterer de seks forskellige måletilstande: spektrumopsamling, fotometriske værdimålinger, kvantificeringsmålinger, kinetikundersøgelser, tidsforløbsmetoder og biometoder. Berøringspanelet er indsat i den ideelle betragtningsvinkel baseret på ergonomi. Berøringspanelet kan styres ved at bruge den medfølgende styluspen.

PHOT_20201227_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_1900_Software

Shimadzu UV-1900 sammenlignet med andre instrumenter

Selvom UV-1900 bevarer nogle funktioner fra ældre Shimadzu-instrumenter, er det stadig en opgradering fra tidligere modeller. UV-1900 er hurtigere end ældre Shimadzu-instrumenter såsom UV-1800. Dette skyldes primært den nye ultrahurtige scanningsfunktion i UV-1900 instrumentet.

UV-1900 er ikke kun en kæmpe opgradering fra tidligere Shimadzu-instrumenter, da den også slår sine konkurrenter på flere parametre. Shimadzu UV-1900 er hurtigere end både Jenway 6715 UV-Vis og Agilent Cary 4000 UV-Vis. Shimadzu UV-1900 er også mere præcis end disse instrumenter på grund af Low-Ray-Ligh® diffraktionsgitterteknologien, der sikrer lavt strøglys med høj opløsning.

Shimadzu UV-1900 med NanoCuvette™ One, SpectroLink™ og SpectroWorks™

NanoCuvette™ One er en kuvette, der kan bruges til at måle både brydningsindeks og absorbans ved hjælp af et spektrofotometer.

Shimadzu UV-1900 har en strålehøjde på 15 mm og en minimum spektral båndbredde på 1 nm, hvilket gør instrumentet kompatibelt med vores NanoCuvette™ One.

Cphnano-produkter som Shimadzu UV-1900 kan anvendes med:

Med vores NanoCuvette™ One vil din Shimadzu UV-1900 være i stand til at måle 2 mL / 0,5 µL prøver via brydningsindeks for QC og kinetik. Du kan finde en optagelse her, der viser, hvordan du udfører en måling med NanoCuvette™ One:

Ud over NanoCuvette™ One kan du bruge SpectroLink™ til at forenkle dit spektrofotometer-workflow til en tretrinsproces, der giver dig mulighed for hurtigt at indsamle, analysere og udtrække resultater. På denne måde behøver du ikke spilde mere tid på problemer med filformater, dataoverførsel eller deling af resultater.

ILLU_20200603_cphnano_Flow_SpectroLink_simpleSammen med SpectroWorks™ (den moderne tilgang til spektrofotometri og etiketfri analyse) løser SpectroLink™ dette problem ved ubesværet at forbinde instrumenter til din browser og analysere dataene.
SpectroWorks™ leveres gratis med hvert køb af NanoCuvette™ eller SpectroLink™.

Denne information er kun beregnet til vejledning. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de givende oplysninger. Skriv venligst til sales@cphnano.com  hvis du vil tilføje dit UV-Vis-instrument til listen, eller lad os vide om eventuelle fejl.