Shimadzu UV-2600

The UV-2600 UV-Vis-NIR fremhæver Shimadzu’s position som en af verdens førende inden for avanceret analytisk instrumentering. Essentielt er evnen til at måle bølgelængder op til 1400 nm. Læs mere om instrumentet her.

PHOT_20201227_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_2600_Design

UV-2600 UV-Vis-NIR er kompatibel med NanoCuvette™ One og SpectroWorks™.

Shimadzu UV-2600 UV-Vis Spektrofotometer

UV-2600 fremhæver Shimadzus position som en af verdens førende inden for analytisk instrumentering. Shimadzu UV-2600 spektrofotometer er udviklet til en bred vifte af forskningsopgaver. Derfor kan brugeren let udvide instrumentet, så det passer til målingen. UV-2600 giver brugeren mulighed for at analysere prøver med organiske og uorganiske forbindelser, biologiske prøver, optiske materialer og solceller. Den vigtigste egenskab ved UV-2600 er evnen til at måle bølgelængder på op til 1400 nm. UV-2600 er ikke kun unik med hensyn til ydeevne, det er også blevet vist, at UV-2600 er mere miljøvenlig end konventionelle modeller. Alle disse funktioner er indkapslet i et kompakt og pladsbesparende design med en brugervenlig software.

se videoen nedenfor for en præsentation af UV-2600:

• Måler bølgelængder op til 1400 nm
    Den valgfri ISR-2600Plus two-detector Integrating Sphere fastgørelse udvider bølgelængdeområdet fra 185 nm - 900 nm til 220 nm - 1400 nm, hvilket gør det muligt for brugeren at udføre målinger inden for det nær-infrarøde område.

• Kompakt design og bedre for miljøet
    Strømforbruget på UV-2600 er kun 170 VA. Dette svarer til en 10% energibesparelse, når man sammenligner med konventionelle modeller. Desuden kræver UV-2600 28% mindre plads end konventionelle modeller.

• Kan styres med LabSolutions UV-Vis Software

UV-2600 kan styres ved hjælp af LabSolutions UV-Vis software. Dette giver en høj effektivitet på analysen. Det enkle design giver selv førstegangsbrugere mulighed for let at udføre målinger.

Shimadzu UV-2600 - målinger af bølgelængder op til 1400 nm

PHOT_20201227_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_2600_WavelengthBrugeren kan bruge den valgfri ISR-2600Plus two-detector Integrating Sphere fastgørelse for at udvide bølgelængdeområdet 185 nm - 900 nm til 220 nm - 1400 nm. Denne funktion giver brugeren mulighed for at udføre målinger inden for det nær-infrarøde område.

Shimadzu UV-2600 er udstyret med Shimadzus Lo-Ray-Ligh-diffraktionsgitter, der giver høj effektivitet. Derudover er UV-2600 støjreduceret.

Shimadzu UV-2600 med et kompakt design og mindre strømforbrug

Strømforbruget på Shimadzu UV-2600 er kun 170 VA. Strømforbruget på konventionelle modeller er 190 VA, så det svarer til en energibesparelse på 10 %, hvilket gør UV-2600 mere miljøvenlig.

UV-2600 er ikke kun blevet optimeret med hensyn til energibesparelse. Instrumentet er kun 400 mm bredt og 600 mm dybt. Konventionelle modeller er 570 mm brede og 660 mm dybe, så det svarer til en størrelse på 28 %, hvilket gør UV-2600 bedre egnet til installation i trange rum. Ydermere er køleventilatoren indbygget i siden af ​​instrumentet, så spektrofotometeret kan skubbes helt op imod væggen.

PHOT_20201227_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_2600_Design

Shimadzu UV-2600 med brugervenlig software

UV-2600 kan styres ved at bruge LabSolutions UV-Vis-softwaren. Denne UV-kontrolsoftware sigter mod høj analyseeffektivitet. Det enkle design giver selv førstegangsbrugere mulighed for nemt at udføre operationer.

Spektrumevalueringsfunktionen automatiserer måling, analyse og udskrivning af rapporter for at optimere effektiviteten af ​​rutineanalyse. Derudover opnår den nem overførsel af måledata. Brugeren kan nemt eksportere måledata i tekstformat og importere dataene til anden software.

For mere information om LabSolutions LC/GC workstation grundlæggende dataanalyse, se videoen nedenfor:

Shimadzu UV-2600 sammenlignet med andre instrumenter

Selvom UV-2600 bevarer nogle funktioner fra ældre Shimadzu-instrumenter, er det stadig en opgradering fra tidligere modeller. I sammenligning med Shimadzu UV-2450 UV-Vis er størrelsen faldet med 28%. Ydermere kan Shimadzu UV-2450 kun måle bølgelængder op til 1100 nm, mens Shimadzu UV-2600 kan måle bølgelængder op til 1400 nm.

UV-2600 er ikke kun en opgradering fra tidligere Shimadzu-instrumenter, da den også slår sine konkurrenter på flere parametre. Shimadzu UV-2600 kan måle op til en højere bølgelængde end både Agilent Cary 4000 UV-Vis og PerkinElmer Lambda 850+ UV/Vis.

Shimadzu UV-2600 med NanoCuvette™ One, SpectroLink™ og SpectroWorks™

NanoCuvette™ One er en kuvette, der kan bruges til at måle både brydningsindeks og absorbans ved hjælp af et spektrofotometer.

Shimadzu UV-2600 har en strålehøjde på 15 mm og en minimum spektral båndbredde på 0.1 nm, hvilket gør instrumentet kompatibelt med vores NanoCuvette™ One.

Cphnano-produkter som Shimadzu UV-2600 kan anvendes med:

Med vores NanoCuvette™ One vil din Shimadzu UV-2600 være i stand til at måle 2 mL / 0,5 µL prøver via brydningsindeks for QC og kinetik. Du kan finde en optagelse her, der viser, hvordan du udfører en måling med NanoCuvette™ One:

Ud over NanoCuvette™ One kan du bruge SpectroLink™ til at forenkle dit spektrofotometer-workflow til en tretrinsproces, der giver dig mulighed for hurtigt at indsamle, analysere og udtrække resultater. På denne måde behøver du ikke spilde mere tid på problemer med filformater, dataoverførsel eller deling af resultater.

ILLU_20200603_cphnano_Flow_SpectroLink_simpleSammen med SpectroWorks™ (den moderne tilgang til spektrofotometri og etiketfri analyse) løser SpectroLink™ dette problem ved ubesværet at forbinde instrumenter til din browser og analysere dataene.
SpectroWorks™ leveres gratis med hvert køb af NanoCuvette™ eller SpectroLink™.

Denne information er kun beregnet til vejledning. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de givende oplysninger. Skriv venligst til sales@cphnano.com  hvis du vil tilføje dit UV-Vis-instrument til listen, eller lad os vide om eventuelle fejl.