Shimadzu UV-2700

Shimadzu UV-2700 er ideel til måling af prøver, som ikke kan skæres i tynde skiver, fortyndes eller udsættes for andre forbehandlingsprocedurer.

Shimadzu UV-2700 UV-Vis spektrofotometer

Shimadzu UV-2700 tilbyder et bredt fotometrisk område med et lavt diffraktionsgitter. UV-2700 giver brugerne mulighed for nemt at måle højabsorptionsprøver. Shimadzu UV-2700 er ideel til måling af prøver, som ikke kan skæres i tynde skiver, fortyndes eller udsættes for andre forbehandlingsprocedurer.

PHOT_20210409_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_2700

Minimum 8-Abs fotometrisk område

• Shimadzu UV-2700 er i stand til at udføre 8-Abs-målinger og kan foretage nøjagtige transmittansmålinger til 1 del ud af 100 millioner, der kan rumme en række prøvemålinger.

Kompakt design og mindre strømforbrug

• Strømforbruget på Shimadzu UV-2700 er kun 170 VA. Desuden fylder UV-2600 28 % mindre end konventionelle modeller.

LabSolutions UV-Vis-software

• Shimadzu UV-2700 kan styres ved at bruge LabSolutions UV-Vis-softwaren. Denne software sigter mod høj analyseeffektivitet, og det enkle design giver selv førstegangsbrugere mulighed for nemt at udføre operationer.

Se videoen nedenfor for en præsentation af UV-2700:

Shimadzu UV-2700 med fantastisk fotometrisk ydeevne

Shimadzu UV-2700 er udstyret med en dobbelt monokromator, der opnår ultralave lysniveauer. Instrumentet er derfor velegnet til måling af prøver med lav transmittans, inklusive polarisationsfilm, der bruges til LCD-paneler. Shimadzu UV-2700 er i stand til at udføre 8-Abs-målinger og kan foretage nøjagtige transmittansmålinger til 1 del ud af 100 millioner, der kan rumme en række prøvemålinger.

PHOT_20210409_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_2700_Photometric_Range

Shimadzu UV-2700 med et kompakt design og mindre strømforbrug

Strømforbruget på Shimadzu UV-2700 er kun 170 VA. Strømforbruget for mange andre modeller er 190 VA, hvilket gør UV-2700 mere miljøvenlig.

UV-2700 er ikke kun blevet optimeret med hensyn til energibesparelse. Installationspladsen er reduceret med 28 % sammenlignet med andre modeller, mens prøveholderen forbliver det samme. Køleventilatoren på UV-2700 er indbygget i siden af ​​instrumentet, hvilket gør det muligt for brugerne at skubbe instrumentet helt tilbage til væggen. Dette gør instrumentet velegnet til brug i selv små laboratorier med begrænset bænkplads.

PHOT_20210409_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_2700_Compact_Design

Shimadzu UV-2700 med brugervenlig software

Shimadzu UV-2700 kan styres ved at bruge LabSolutions UV-Vis-softwaren. Denne software sigter mod høj analyseeffektivitet, og det enkle design giver selv førstegangsbrugere mulighed for nemt at udføre operationer.

Spektrumevalueringsfunktionen automatiserer måling, analyse og udskrivning af rapporter for at optimere effektiviteten af ​​rutineanalyse. Desuden opnår den nem overførsel af måledata. Brugeren kan nemt eksportere måledata i tekstformat og importere dataene til anden software til analyse i Excel.

For mere information om LabSolutions LC/GC workstation grundlæggende dataanalyse, se videoen nedenfor.

Shimadzu UV-2700 sammenlignet med andre instrumenter

Selvom UV-2700 bevarer nogle funktioner fra ældre Shimadzu-instrumenter, er det stadig en opgradering fra tidligere modeller. I sammenligning med konventionelle modeller er strømforbruget 10 % mindre for UV-2700.

UV-2700 er ikke kun en opgradering fra tidligere Shimadzu-modeller, da den også slår sine konkurrenter på flere parametre. Shimadzu UV-2700 har et højere fotometrisk område end både Analytik Jena Specord Plus 250 UV-Vis og PerkinElmer Lambda 365 UV/Vis.

Shimadzu UV-2700 med NanoCuvette™ One, SpectroLink™ og SpectroWorks™

NanoCuvette™ One er en kuvette, der kan bruges til at måle både brydningsindeks og absorbans ved hjælp af et spektrofotometer.

Shimadzu UV-2700 har en strålehøjde på 15 mm og en minimum spektral båndbredde på 0.1 nm, hvilket gør instrumentet kompatibelt med vores NanoCuvette™ One.

Cphnano-produkter som Shimadzu UV-2700 kan anvendes med:

Med vores NanoCuvette™ One vil din Shimadzu UV-2700 være i stand til at måle 2 mL / 0,5 µL prøver via brydningsindeks for QC og kinetik. Du kan finde en optagelse her, der viser, hvordan du udfører en måling med NanoCuvette™ One:

Ud over NanoCuvette™ One kan du bruge SpectroLink™ til at forenkle dit spektrofotometer-workflow til en tretrinsproces, der giver dig mulighed for hurtigt at indsamle, analysere og udtrække resultater. På denne måde behøver du ikke spilde mere tid på problemer med filformater, dataoverførsel eller deling af resultater.

ILLU_20200603_cphnano_Flow_SpectroLink_simpleSammen med SpectroWorks™ (den moderne tilgang til spektrofotometri og etiketfri analyse) løser SpectroLink™ dette problem ved ubesværet at forbinde instrumenter til din browser og analysere dataene.
SpectroWorks™ leveres gratis med hvert køb af NanoCuvette™ eller SpectroLink™.

Denne information er kun beregnet til vejledning. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de givende oplysninger. Skriv venligst til sales@cphnano.com  hvis du vil tilføje dit UV-Vis-instrument til listen, eller lad os vide om eventuelle fejl.