Shimadzu UV-3600

Shimadzu UV-3600 er et spektrofotometer med høj følsomhed, høj opløsning og lavt strølys, der har den nyeste teknologi og leder vejen til nye løsninger.

PHOT_20210328_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_3600

Høj følsomhed

• Shimadzu UV-3600 gør det muligt for brugerne at håndtere måling med meget præcis transmittans og reflektans og bruger tre detektorer til at håndtere et område, der går fra UV til NIR.

Høj ydeevne

• Shimadzu UV-3600 er udstyret med en højtydende, ristende dobbelt monokromator og opnår et lavt strølysniveau med høj opløsning. Bølgelængdeområdet er 185-3300 nm.

Valgfrit tilbehør og software

• Shimadzu UV-3600 er kompatibel med en bred vifte af valgfrit tilbehør, herunder stort, multifunktionelt prøverum og en integrerende kuglefastgørelse. Shimadzu UV-3600 kommer med en softwarepakke kaldet UVProbe.

Se videoen nedenfor for en præsentation af UV-3600:

Shimadzu UV-3600 med høj følsomhed

Shimadzu UV-3600 gør det muligt for brugerne at håndtere måling med meget præcis transmittans og reflektans og bruger tre detektorer til at håndtere et område, der går fra UV til NIR. Følsomheden er blevet optimeret ved at bruge en InGaAs-detektor og en afkølet PbS-detektor.

PHOT_20210328_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_3600_pbs

Shimadzu UV-3600 med høj ydeevne

Shimadzu UV-3600 er udstyret med en højtydende, ristende dobbelt monokromator og opnår et lavt strølysniveau med høj opløsning. Bølgelængdeområdet er 185-3300 nm. Shimadzu UV-3600 kan udføre spektrometri for forskellige typer af prøver, lige fra prøver, der kræver en høj opløsning, såsom gas, til højkoncentration væskeprøver.

PHOT_20210328_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_3600_performance

Shimadzu UV-3600 med valgfrit tilbehør og software

Shimadzu UV-3600 kommer med en softwarepakke kaldet UVProbe. Denne software bruges til at styre instrumentet og inkorporerer følgende fire funktioner: Spektrum, fotometrisk, kinetik og rapportgenerator. Brugerne kan drage fordel af en bred vifte af databehandlingsmuligheder, såsom top-/daldetektion, arealberegning og andre. De hurtige printmuligheder giver brugerne mulighed for at udskrive data direkte fra de forskellige moduler uden at gå til rapportgeneratoren. UVProbe-softwaren indeholder sikkerhedsfunktioner, hvor driften er begrænset for den enkelte bruger, hvilket sikrer datapålidelighed.
Shimadzu UV-3600 er kompatibel med en bred vifte af valgfrit tilbehør, herunder stort prøverum til flere formål eller en integrerende kugletilslutning, der muliggør måling af faste prøver. ASR-seriens absolutte reflekterende reflektans-tilbehør kan bruges til at udføre absolutte spejlende reflektansmålinger med et højt niveau af præcision. Derudover kan en termoelektrisk temperaturstyret celleholder eller en mikroskopisk celleholder installeres og bruges til at håndtere en bred vifte af måleapplikationer.

PHOT_20210328_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_3600_software

Shimadzu UV-3600 sammenlignet med andre instrumenter

Selvom Shimadzu UV-3600 bevarer nogle funktioner fra tidligere modeller, er det stadig en opgradering fra tidligere Shimadzu spektrofotometre. Shimadzu UV-3600 har et bredere bølgelængdeområde end Shimadzu UV-2700.

Shimadzu UV-3600 er ikke kun en opgradering i forhold til tidligere Shimadzu-modeller, da instrumentet også slår sine konkurrenter på flere parametre. Shimadzu UV-3600 slår også Agilent Cary 4000 og PerkinElmer LAMBDA 850+ på bølgelængdeområdet.

Shimadzu UV-3600 med NanoCuvette™ One, SpectroLink™ og SpectroWorks™

NanoCuvette™ One er en kuvette, der kan bruges til at måle både brydningsindeks og absorbans ved hjælp af et spektrofotometer.

Shimadzu UV-3600 har en strålehøjde på 15 mm og en minimum spektral båndbredde på 0.1 nm, hvilket gør instrumentet kompatibelt med vores NanoCuvette™ One.

Cphnano-produkter som Shimadzu UV-3600 kan anvendes med:

Med vores NanoCuvette™ One vil din Shimadzu UV-3600 være i stand til at måle 2 mL / 0,5 µL prøver via brydningsindeks for QC og kinetik. Du kan finde en optagelse her, der viser, hvordan du udfører en måling med NanoCuvette™ One:

Ud over NanoCuvette™ One kan du bruge SpectroLink™ til at forenkle dit spektrofotometer-workflow til en tretrinsproces, der giver dig mulighed for hurtigt at indsamle, analysere og udtrække resultater. På denne måde behøver du ikke spilde mere tid på problemer med filformater, dataoverførsel eller deling af resultater.

ILLU_20200603_cphnano_Flow_SpectroLink_simpleSammen med SpectroWorks™ (den moderne tilgang til spektrofotometri og etiketfri analyse) løser SpectroLink™ dette problem ved ubesværet at forbinde instrumenter til din browser og analysere dataene.
SpectroWorks™ leveres gratis med hvert køb af NanoCuvette™ eller SpectroLink™.

Denne information er kun beregnet til vejledning. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de givende oplysninger. Skriv venligst til sales@cphnano.com  hvis du vil tilføje dit UV-Vis-instrument til listen, eller lad os vide om eventuelle fejl.