VWR mySPEC Twin Touch

VWR mySPEC Twin Touch har god ydeevne med forbedret brugerinteraktion til mikrovolumenspektrofotometri

VWR mySPEC Twin Touch spektrofotometer

VWR mySPEC Twin Touch er et mikrovolumenspektrofotometer, der giver brugerne mulighed for at udføre nukleinsyre- og proteinmikrovolumenkoncentration plus renhedsmålinger.

Ved at kombinere detektionsteknologi med nye niveauer af dataanalyse og brugerinteraktion kan resultater opnås på en hurtigere måde, mens behandlingen af ​​prøver bliver mere bedre.

Præ-konfigurerede moduler giver mulighed for hurtig, automatiseret dataanalyse, herunder koncentration og renhed af RNA og DNA, proteinmålinger, bestemmelse af mærkningseffektivitet, kolorimetriske analyse af enzymatiske aktiviteter og celletæthedsmålinger.

PHOT_20210720_Spectrophotometers_VWR_mySPEC

Hurtig og præcis

• VWR mySPEC Twin Touch spektrofotometeret er hurtigt, præcist og nemt at håndtere - bare pipettere, måle og tørre.

Genialt smart systemstyring

• Brug funktionen "Auto Start" til at fremskynde arbejdsgangen. Derudover gør pipetteringshjælp prøveindlæsning endnu nemmere.

Kuvetteport

• MySPEC Twin har en kuvetteport, så celletæthed eller enzymatiske målinger kan udføres. Den kombinerer mikrovolumen- og kuvettefunktioner med temperaturkontrol og omrører.

VWR mySPEC med præcision og hastighed

VWR mySPEC Twin Touch spektrofotometeret er hurtigt, præcist og nemt at håndtere - bare pipettere, mål og tør. Brugeren bør pipettere 1 µL prøve ved hjælp af pipettering og derefter lukke armen. mySPEC's Auto Action-funktion genererer en optisk prøvekolonne, analyserer og behandler resultaterne på få sekunder, mens systemets LED'er indikerer en vellykket prøvekørsel. Brugeren kan få fuld spektral data inden for 5 sekunder.

PHOT_20210720_Spectrophotometers_VWR_mySPEC_arm

VWR mySPEC Twin Touch med smart systemstyring

Brug funktionen "Auto Start" til at fremskynde arbejdsgangen. Derudover gør pipetteringshjælp prøveindlæsning endnu nemmere. Desuden kan feedback-LED'er bruges til driftsstyring. Endelig kan automatiseret dataanalyse udføres efter brugerdefinerede renhedsindstillinger.

PHOT_20210720_Spectrophotometers_VWR_mySPEC_pipetting

VWR mySPEC Twin Touch med kuvetteport

MySPEC Twin Touch har en kuvetteport, så celletæthed eller enzymatiske målinger kan udføres. Den kombinerer mikrovolumen- og kuvettefunktioner med temperaturkontrol og omrører.

PHOT_20210720_Spectrophotometers_VWR_mySPEC_cuvette

VWR mySPEC Twin Touch sammenlignet med andre instrumenter

VWR mySPEC Twin Touch slår sine konkurrenter på flere parametre. VWR mySPEC Twin Touch har et bredere bølgelængdeområde end både Faitful 721 UV-Vis og Amersham Ultrospec 500 Pro UV-Vis.

Kompatibiliteten af ​​VWR mySPEC Twin Touch med NanoCuvette™ One

Kompatibiliteten af ​​VWR mySPEC Twin Touch med NanoCuvette™ One er ukendt.

Disse oplysninger er kun vejledende. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de leverede oplysninger. Skriv til sales@cphnano.com, hvis du vil føje dit UV-Vis-instrument til listen eller fortælle os om eventuelle fejl.