VWR PV4

VWR PV4 UV / Vis-spektrofotometret er et brugervenligt instrument med avanceret ydeevne. PV4 UV / Vis-spektrofotometret er meget nøjagtigt og pålideligt. Ved køb i Europa medfølger NanoCuvette™ One.

Spektrofotometret VWR PV4 UV / Vis er et brugervenligt instrument med avanceret ydeevne. Spektrofotometret PV4 UV / Vis er meget nøjagtigt og pålideligt og har et simpelt og elegant design med en fod af aluminium. Derudover har det en meget venlig grænseflade dets lampe er let at skifte. VWR PV4-spektrofotometeret anvendes inden for kemi, lægemidler, biokemi, metallurgi, let industri, materiale, tekstil, medicin, miljøer, uddannelse og andre områder til laboratorier der udfører kvalitetskontrol.

PHOT_20210702_Spectrophotometers_VWR_PV4_UV_Vis

Elegant design og touchskærm

• VWR PV4 UV / Vis-spektrofotometret har et simpelt og elegant design. Derudover har VWR PV4 UV / Vis spektrofotometer en touchskærm. Hele skærmen kan startes med et tryk

Høj præcision

• VWR PV4 UV / Vis-spektrofotometret er meget nøjagtigt. VWR PV4 UV / Vis har en bølgelængdepræcision på 0,5 nm, hvilket er bedre end mange andre instrumenter i denne klasse.

Let anvendelig software

• VWR Software Multi Wave Pro-softwaren giver brugeren mulighed for nemt at styre instrumentet. Følgende tilstande er inkluderet: Kvantitativ, kinetik, spektrumscanning, multi-bølgelængde, DNA / protein og energiscanning.

PHOT_20210625_Spectrophotometers_VWR_P4_UV_Vis_Design

VWR PV4 UV-Vis med elegant design og touchskærm

VWR PV4 UV / Vis-spektrofotometret har et simpelt og elegant design. Derudover har VWR PV4 UV / Vis-spektrofotometret en touchskærm. Hele skærmen kan startes med ét tryk. Brugeren kan bruge fingerspidserne, blyanten eller pennen til at trykke på skærmen. Det anbefales dog ikke at trykke på skærmen med skarpe genstande. Når touchskærmen bruges, kan brugeren vælge den ønskede applikation ved at trykke på ikonet, der vises i hovedgrænsefladen, hvilket gør instrumentet let at kontrollere.

PHOT_20210702_Spectrophotometers_VWR_M4_UV_Vis_Screen

VWR PV4 UV-Vis med stor præcision

VWR PV4 UV / Vis-spektrofotometret er meget nøjagtigt. VWR PV4 UV / Vis har en bølgelængdepræcision på 0,5 nm, hvilket er bedre end mange andre instrumenter i denne klasse.

PHOT_20210702_Spectrophotometers_VWR_PV4_UV_Vis_Accuracy

VWR PV4 med let anvendeligt software

VWR Software Multi Wave Pro-softwaren giver brugeren mulighed for nemt at styre instrumentet. Følgende tilstande er inkluderet: Kvantitativ, kinetik, spektrumscanning, multi-bølgelængde, DNA / protein og energiscanning.

PHOT_20210702_Spectrophotometers_VWR_M4_UV_Vis_Software

VWR PV4 sammenlignet med andre spektrofotometre

Selvom VWR PV4 UV / Vis opretholder nogle af funktionerne fra de ældre VWR-instrumenter, er det stadig et stort skridt op fra de tidligere modeller. VWR PV4 UV / Vis er mere nøjagtig end VWR V-1200. VWR PV4 UV / Vis har en bølgelængdepræcision på 0,5 nm, hvilket er bedre end de 2,0 nm som VWR V-1200 har.

VWR PV4 UV / Vis er ikke kun en enorm opgradering fra tidligere VWR-instrumenter. Den slår også sine konkurrenter på flere parametre. VWR PV4 UV / Vis-spektrofotometret er mere nøjagtigt end både Analytik Jena Spekol 2000 UV-Vis og Persee T6U UV-Vis.

VWR PV4 UV-Vis vs Analytik Jena Spekol 2000 UV-Vis

• VWR PV4 UV / Vis-spektrofotometret er mere nøjagtigt end Analytik Jena Spekol 2000 UV-Vis

VWR PV4 UV-Vis vs Persee T6U UV-Vis

• VWR PV4 UV / Vis-spektrofotometret er mere nøjagtigt end Persee T6U UV-Vis.

VWR PV4 med NanoCuvette™ One, SpectroLink™, og SpectroWorks™

The NanoCuvette™ One er en kuvette, der kan bruges til måling af både brydningsindeks og absorbans ved hjælp af et spektrofotometer. PV4 har en 15 mm strålehøjde og en minimum spektral båndbredde på 2 nm, hvilket gør instrumentet kompatibelt med vores NanoCuvette™ One.

I dag distribuerer VWR / Avantor 8 instrumenter i Europa, som alle leveres med NanoCuvette™ One.

Kompatibiliteten mellem VWR PV4 og cphnano-produkter

Med vores NanoCuvette ™ One vil dit VWR PV4-spektrofotometer være i stand til at måle på prøver at størrelsen 2 ml / 0,5 µL via brydningsindeks for QC og kinetik. Herunder finder du en optagelse, der viser, hvordan du udfører en måling med NanoCuvette ™ One:

Ud over NanoCuvette ™ One kan du bruge SpectroLink ™ til at forenkle dit spektrofotometer-workflow til en tretrins proces, så du hurtigt kan hente, analysere og anskaffe resultater. På denne måde behøver du ikke spilde mere tid på problemer med filformater, dataoverførsel eller delingsresultater.

ILLU_20200603_cphnano_Flow_SpectroLink_simple

Sammen med SpectroWorks ™ (den moderne tilgang til spektrofotometri og analyse) løser SpectroLink ™ dette problem ved nemt at forbinde instrumenter til din browser og analysere dataene. SpectroWorks ™ leveres gratis med hvert NanoCuvette ™ eller SpectroLink ™ køb.

Disse oplysninger er kun vejledende. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de leverede oplysninger. Skriv til sales@cphnano.com, hvis du vil føje dit UV-Vis-instrument til listen eller fortælle os om eventuelle fejl.