VWR UV-3100PC

VWR UV-3100PC UV-Vis spektrofotometer er et pålideligt og brugervenligt spektrofotometer med et bredt bølgelængdeområde, en høj følsomhed og kraftige evner. Ved køb i Europa inkluderes NanoCuvette ™ One.

VWR UV-3100PC UV-Vis Spectrophotometer

VWR UV-3100PC er et pålideligt og brugervenligt spektrofotometer med et bredt bølgelængdeområde, høj følsomhed og kraftig funktion. VWR UV-3100PC leveres med en række tilbehør, der hjælper brugeren med at personliggøre instrumentet. Derudover gør det store LCD-display (320 x 240 pixels), High Precise A / D og RAM der er let at gemme, instrumentet helt unikt. Applikationssoftwaren tilbyder alle de nødvendige metoder, hvilket gør VWR UV-3100PC ideel til avancerede målinger inden for flere områder, herunder kemi, biokemi, farmaceutik, medicin og uddannelse.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_VWR_UV_3100PC

Høj følsomhed og bredt bølgelængdeområde

• VWR UV-3100PC har en bølgelængdepræcision på 0,5 nm og et bølgelængdeområde på 190 nm - 1100 nm, der begge øger instrumentets anvendelighed.

PC-kontrollerbar applikationssoftware

• VWR UV-3100PC er udstyret med en applikationssoftware, der giver mulighed for pc-kontrol af instrumentet. Brugeren kan downloade data til en pc ved hjælp af et USB-interface.

Kompatibel med valgfrit tilbehør og NanoCuvette™ One

• VWR UV-3100PC er kompatibel med valgfrit tilbehør såsom en automatisk otte-celle-skifter og en peltier termostateret enkeltcelleholder. VWR-3100PC er også kompatibel med NanoCuvette ™ One (15 mm strålehøjde).

VWR UV-3100PC med høj følsomhed og bredt bølgelængdeinterval

VWR UV-3100PC har fremragende spektroskopiske færdigheder inklusiv en høj følsomhed. Bølgelængdens nøjagtighed på 0,5 nm gør VWR UV-3100PC ideel til kvantitativ analyse med høj nøjagtighed og påvisning af stoffer med lav koncentration.

VWR UV-3100PC har et bredt bølgelængdeområde. Bølgelængdeområdet på 190 nm - 1100 nm øger instrumentets anvendelighed grundet det, at det gør det muligt for brugeren at måle inden for både den ultraviolette og den synlige region.

PHOT_20210702_Spectrophotometers_VWR_PV4_UV_Vis_Accuracy

VWR UV-3100PC med PC-kontrollerbar applikationssoftware

Den medfølgende applikationssoftware “UV-Vis Analyst” tillader pc-kontrol af spektrofotometeret. Den interne hukommelse kan gemme 200 sæt data og 200 standardkurver, hvilket er praktisk til kontrol og genindlæsning. Data kan downloades til pc via et USB-interface. VWR UV-3100PC kan bruges til at udføre følgende metoder: Grundlæggende tilstand, kvantitativ, bølgelængdescanning, multi-bølgelængde, DNA / protein og kinetik. Applikationssoftwaren tilbyder alle de vigtige metoder til rutinemålinger.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_VWR_UV_3100PC_USB_Port

VWR UV-3100PC med en række ekstraudstyr

VWR UV-3100PC er kompatibel med en række af valgfrit tilbehør, inklusiv en automatisk otte-celle-skifter, der kan bruges til automatisk at læse op til otte celler, og en termostateret enkeltcelleholder, der kan bruges til opnåelse af præcist temperaturkontrollerede målinger. Det brede udvalg af forskelligt tilbehør til VWR UV-3100PC gør det muligt at tilpasse og justere enheden for at imødekomme brugerens specifikke behov. Noget tilbehør leveres med UV-3100PC, herunder 2 kvartsceller, 4 glasceller, 4-position celleholder (10 mm), støvdæksel og software.

Derudover har VWR UV-3100PC en strålehøjde på 15 mm og en minimum spektral båndbredde på 2 mm, hvilket gør spektrofotometeret kompatibelt med NanoCuvette ™ One (15 mm strålehøjde).

PHOT_20201228_Spectrophotometers_VWR_UV_3100PC_Accessories

VWR UV-3100PC sammenlignet med andre instrumenter

Selvom VWR UV-3100PC opretholder nogle funktioner fra ældre VWR-instrumenter, er det en stor fra tidligere modeller. VWR UV-3100PC er mere nøjagtig end ældre VWR-instrumenter, såsom VWR UV-1200PC, fordi bølgelængdenpræcisionen er optimeret fra 2 nm til 0,5 nm.
VWR UV-1600PC er ikke kun en enorm opgradering fra tidligere VWR-instrumenter. Den slår også sine konkurrenter på flere parametre. VWR UV-3100PC har et bredere bølgelængdeområde end Shimadzu UV-2401PC UV-Vis. Desuden er VWR UV-3100PC mere nøjagtig end Biochrom Libra S32PC UV / Vis.

VWR UV-3100PC versus Shimadzu UV-2401PC UV-Vis

• VWR UV-3100PC har et bredere bølgelængdeområde end Shimadzu UV-2401PC UV-Vis.

VWR UV-3100PC versus Biochrom Libra S32PC UV/Vis

• VWR UV-3100PC er mere nøjagtig end Biochrom Libra S32PC UV / Vis.

VWR UV-3100PC med NanoCuvette™ One, SpectroLink™, og SpectroWorks™

NanoCuvette™ One er en kuvette, der kan bruges til måling af både brydningsindeks og absorbans ved hjælp af et spektrofotometer.

VWR UV-3100PC har en 15 mm strålehøjde og en minimum spektral båndbredde på 4 nm, hvilket gør instrumentet kompatibelt med vores NanoCuvette™ One.

I dag distribuerer VWR / Avantor 8 instrumenter i Europa, som alle leveres med NanoCuvette™ One.

Kompatibiliteten mellem VWR UV-3100PC og cphnano-produkter

Med vores NanoCuvette ™ One vil dit VWR UV-1600PC-spektrofotometer være i stand til at måle på prøver af størrelsen 2 ml / 0,5 µL via brydningsindeks for QC og kinetik. Herunder finder du en optagelse, der viser, hvordan du udfører en måling med NanoCuvette ™ One:

Ud over NanoCuvette ™ One kan du bruge SpectroLink ™ til at forenkle dit spektrofotometer-workflow til en tretrins proces, så du hurtigt kan hente, analysere og anskaffe resultater. På denne måde behøver du ikke spilde mere tid på problemer med filformater, dataoverførsel eller delingsresultater.

ILLU_20200603_cphnano_Flow_SpectroLink_simple

Sammen med SpectroWorks ™ (den moderne tilgang til spektrofotometri og analyse) løser SpectroLink ™ dette problem ved nemt at forbinde instrumenter til din browser og analysere dataene. SpectroWorks ™ leveres gratis med hvert NanoCuvette ™ eller SpectroLink ™ køb.

Disse oplysninger er kun vejledende. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de leverede oplysninger. Skriv til sales@cphnano.com, hvis du vil føje dit UV-Vis-instrument til listen eller fortælle os om eventuelle fejl.