VWR UV-6300PC​

VWR UV-6300PC er et pålideligt, alsidigt, robust og let anvendeligt UV / Vis-spektrofotometer. VWR UV-6300PC er designet til anvendelse inden for flere områder, herunder kemi. Ved køb i Europa inkluderes NanoCuvette ™ One.

VWR UV-6300PC UV-Vis Spectrophotometer

VWR UV-6300PC er et pålideligt, alsidigt, robust og let anvendeligt UV / Vis spektrofotometer. Instrumentet leveres med en bred vifte af tilbehør, der gør det muligt for brugeren at personliggøre instrumentet. Derudover inkluderer instrumentet UV-Vis Analyst Application PC Software, der har forskellige tilstande, såsom grundlæggende, kvantitativ, bølgelængdescanning, kinetik, multibølgelængde og DNA / protein. VWR UV-6300PC er designet til anvendelse inden for flere områder, herunder kemi, lægemidler, metallurgi, biokemi, let industri, miljøer, materiale, tekstil, medicin, uddannelse og andre områder til kvalitetskontrolaboratorier.

PHOT_20210612_Spectrophotometers_VWR_UV_6300PC

UV-VIS Analyst Application PC Software

• VWR UV-6300PC leveres med en brugervenlig applikationssoftware, der har forskellige tilstande, såsom grundlæggende, kvantitativ, bølgelængdescanning, kinetik, multiwavelength og DNA / protein.

Bredt bølgelængdeinterval og høj præcision

• VWR UV-6300PC har et bredt bølgelængdeområde (190 nm - 1100 nm). Derudover har VWR UV-6300PC en bølgelængdepræcision på 0,3 nm, hvilket er meget nøjagtigt.

Kompatibel med valgfrit tilbehør og NanoCuvette ™ One

• VWR UV-6300PC leveres med 4 optiske glasceller, 2 kvartsceller, støvdæksel, USB-kabel, USB-stick, UV-Vis Analyst-software til pc-kontrol, enkeltcelleholdere og strømkabler. VWR UV-6300PC er også kompatibel med NanoCuvette ™ One (strålehøjde på 15 mm).

VWR UV-6300PC med UV-VIS Analyst Application PC Software

VWR UV-6300PC leveres med en brugervenlig applikationssoftware, der inkluderer forskellige tilstande, såsom grundlæggende, kvantitativ, bølgelængdescanning, kinetik, multiwavelength og DNA / protein.

Derudover tillader softwaren fuld pc-kontrol af spektrofotometeret.

PHOT_20210612_Spectrophotometers_VWR_UV_6300PC_Software

VWR UV-6300PC med bredt bølgelængdeområde og høj nøjagtighed

VWR UV-6300PC har et bredt bølgelængdeområde (190 nm - 1100 nm), der gør det muligt for brugeren at måle inden for både det ultraviolette og det synlige spektrum. Derudover har VWR UV-6300PC en bølgelængdepræcision på 0,3 nm, hvilket er meget nøjagtigt når man sammenligner med det med andre instrumenter i dets prisklasse.

PHOT_20210612_Spectrophotometers_VWR_UV_6300PC_Accuracy

VWR UV-6300PC med en række ekstraudstyr

VWR UV-6300PC leveres med 4 optiske glasceller, 2 kvartsceller, støvdæksel, USB-kabel, USB-stick, UV-Vis Analyst-software til pc-kontrol, enkeltcelleholdere og strømkabler. Det valgfri tilbehør til VWR UV-6300PC gør det muligt for brugeren at tilpasse instrumentet.

Derudover har VWR UV-6300PC en strålehøjde på 15 mm og en minimum spektral båndbredde på 1 mm, hvilket gør spektrofotometeret kompatibelt med NanoCuvette ™ One (15 mm strålehøjde).

PHOT_20201228_Spectrophotometers_VWR_UV_1600PC_Accessories

VWR UV-6300PC sammenlignet med andre instrumenter

Selvom VWR UV-6300PC opretholder nogle af funktionerne fra de ældre VWR-instrumenter, er det en stor opgradering fra tidligere modeller. VWR UV-6300PC er mere nøjagtig end VWR UV-3100PC.

VWR UV-6300PC er ikke kun en enorm opgradering fra tidligere VWR-instrumenter. Den slår også  sine konkurrenter på flere parametre. VWR UV-6300PC har et bredere bølgelængdeområde end Shimadzu UV-2401PC UV-Vis. Desuden er VWR UV-6300PC mere nøjagtig end Biochrom Libra S32PC UV / Vis.

VWR UV-6300PC versus Shimadzu UV-2401PC UV-Vis

• VWR UV-6300PC har et bredere bølgelængdeområde end Shimadzu UV-2401PC UV-Vis.

VWR UV-6300PC versus Biochrom Libra S32PC UV/Vis

• VWR UV-6300PC er mere nøjagtig end Biochrom Libra S32PC UV / Vis.

VWR UV-6300PC med NanoCuvette™ One, SpectroLink™, og SpectroWorks™

NanoCuvette™ One er en kuvette, der kan bruges til måling af både brydningsindeks og absorbans ved hjælp af et spektrofotometer.

VWR UV-6300PC har en strålehøjde på 15 mm og en spektral båndbredde på mindst 1 nm, hvilket gør instrumentet kompatibelt med vores NanoCuvette™ One.

I dag distribuerer VWR / Avantor 8 instrumenter i Europa, som alle leveres med NanoCuvette™ One.

Kompatibiliteten af VWR UV-6300PC med cphnano-produkter

Med vores NanoCuvette ™ One vil dit VWR UV6300PC-spektrofotometer være i stand til at måle på prøver at størrelsen 2 ml / 0,5 µL via brydningsindeks for QC og kinetik. Herunder finder du en optagelse, der viser, hvordan du udfører en måling med NanoCuvette ™ One:

Ud over NanoCuvette ™ One kan du bruge SpectroLink ™ til at forenkle dit spektrofotometer-workflow til en tretrins proces, så du hurtigt kan hente, analysere og anskaffe resultater. På denne måde behøver du ikke spilde mere tid på problemer med filformater, dataoverførsel eller delingsresultater.

ILLU_20200603_cphnano_Flow_SpectroLink_simple

Sammen med SpectroWorks ™ (den moderne tilgang til spektrofotometri og analyse) løser SpectroLink ™ dette problem ved nemt at forbinde instrumenter til din browser og analysere dataene. SpectroWorks ™ leveres gratis med hvert NanoCuvette ™ eller SpectroLink ™ køb.

Disse oplysninger er kun vejledende. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de leverede oplysninger. Skriv til sales@cphnano.com, hvis du vil føje dit UV-Vis-instrument til listen eller fortælle os om eventuelle fejl.