VWR V-1200

VWR V-1200 har bred bølgelængde, høj følsomhed og enkel struktur. VWR V-1200 er meget udbredt inden for kemi, medicinsk og andre områder. Køb i Europa inkluderer NanoCuvette™ One.

VWR V-1200 Vis spektrofotometer

VWR V-1200 spektrofotometer har et bredt bølgelængdeområde, høj følsomhed og enkel struktur. Derudover gør den store LCD, High Precise A/D og nem at opbevare RAM den bedre end andre originaler. VWR V-1200 er meget udbredt inden for forskellige områder, herunder blandt andet farmaceutisk, kemisk, biokemisk, metallurgi, miljø, uddannelse. VWR V-1200 er et instrumenter til kvalitetskontrol og et væsentligt instrument i normale laboratorier.

PHOT_20210714_Spectrophotometers_VWR_V_1200

Kompatibel med valgfrit tilbehør

• VWR V-1200 er kompatibel med en række valgfrit tilbehør. Tilbehøret leveret med VWR V-1200 inkluderer fire optiske glasceller og en 4-positions celleholder. Køb i Europa inkluderer også NanoCuvette™ One.

Nem download af data fra intern hukommelse til pc

• VWR V-1200 kan gemme op til i alt 200 resultater og 200 standardkurver. Med understøttelse af standardsoftwaren kan gemte resultater og data downloades fra intern hukommelse til pc.

Stort LCD display

• VWR V-1200 spektrofotometer har en stor LCD (128x64 pixels), som gør det muligt for brugeren at se, hvad der foregår meget nemt.

VWR V-1200 med valgfrit tilbehør

VWR V-1200 er kompatibel med en række valgfrit tilbehør. Tilbehøret leveret med VWR V-1200 inkluderer fire optiske glasceller og en 4-positions celleholder.

Det brede udvalg af forskellige tilbehør til VWR V-1200 hjælper med at tilpasse og justere enhederne for at imødekomme brugerens specifikke behov.

PHOT_20210714_Spectrophotometers_VWR_V_1200_Accessory-1

VWR V-1200 med nem dataoverførsel fra intern hukommelse til pc

VWR V-1200 kan gemme op til i alt 200 resultater og 200 standardkurver.

Med understøttelse af standardsoftwaren kan gemte resultater og data downloades fra international hukommelse til pc.

PHOT_20210714_Spectrophotometers_VWR_V_1200_USB

VWR V-1200 med stort LCD-display

VWR V-1200 spektrofotometer har en stor LCD (128x64 pixels), som gør det muligt for brugeren at se, hvad der foregår meget nemt.

PHOT_20210714_Spectrophotometers_VWR_V_1200_DisplayVWR V-1200 sammenlignet med andre instrumenter

VWR V-1200 slår sine konkurrenter på flere parametre. VWR P4 UV/Vis er mere nøjagtig end Faithful 721 UV-Vis. Derudover har VWR V-1200 et bredere bølgelængdeområde end Amersham Ultrospec 500 pro UV-Vis.

VWR V-1200 med NanoCuvette™ One, SpectroLink™ og SpectroWorks™

NanoCuvette™ One er en kuvette, der kan bruges til at måle både brydningsindeks og absorbans ved hjælp af et spektrofotometer.

VWR V-1200 har en strålehøjde på 15 mm og en minimum spektral båndbredde på 4 nm, hvilket gør instrumentet kompatibelt med vores NanoCuvette™ One.

I dag distribuerer VWR/Avantor 8 instrumenter i Europa, som alle leveres med NanoCuvette™ One.

Cphnano-produkter som VWR V-1200 kan anvendes med:

Med vores NanoCuvette™ One vil din VWR V-1200 være i stand til at måle 2 mL / 0,5 µL prøver via brydningsindeks for QC og kinetik. Du kan finde en optagelse her, der viser, hvordan du udfører en måling med NanoCuvette™ One:

Ud over NanoCuvette™ One kan du bruge SpectroLink™ til at forenkle dit spektrofotometer-workflow til en tretrinsproces, der giver dig mulighed for hurtigt at indsamle, analysere og udtrække resultater. På denne måde behøver du ikke spilde mere tid på problemer med filformater, dataoverførsel eller deling af resultater.

ILLU_20200603_cphnano_Flow_SpectroLink_simpleSammen med SpectroWorks™ (den moderne tilgang til spektrofotometri og etiketfri analyse) løser SpectroLink™ dette problem ved ubesværet at forbinde instrumenter til din browser og analysere dataene.
SpectroWorks™ leveres gratis med hvert køb af NanoCuvette™ eller SpectroLink™.

Denne information er kun beregnet til vejledning. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de givende oplysninger. Skriv venligst til sales@cphnano.com  hvis du vil tilføje dit UV-Vis-instrument til listen, eller lad os vide om eventuelle fejl.