VWR V-3000PC

VWR V-3000PC Vis spektrofotometer er et pålideligt og let-anvendeligt spektrofotometer med bredt bølgelængdeområde, høj følsomhed og kraftfulde egenskaber. Køb i Europa inkluderer NanoCuvette™ One.

VWR V-3000PC Vis spektrofotometer

VWR V-3000PC er et pålideligt og let-anvendeligt spektrofotometer med bredt bølgelængdeområde og høj følsomhed. VWR V-3000PC leveres med en række tilbehør, der vil hjælpe brugeren med at tilpasse instrumentet. Derudover har instrumentet et stort LCD-display (320 x 240 pixels), High Precise A/D og mulighed for let at opbevare RAM. Applikationssoftwaren tilbyder alle de nødvendige metoder, hvilket gør VWR V-3000PC ideel til avancerede målinger inden for flere felter, herunder kemi, biokemi, farmaceutisk, medicin og uddannelse.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_VWR_UV_3100PC

Høj følsomhed og bredt bølgelængdeområde

• VWR V-3000PC har en bølgelængde nøjagtighed på 0,5 nm og et bølgelængdeområde på 320 nm - 1100 nm, begge funktioner øger instrumentets anvendelighed.

PC-kontrollerbar applikationssoftware

• VWR V-3000PC er udstyret med en applikationssoftware, der giver mulighed for pc-styring af instrumentet. Brugeren kan downloade data til en pc ved at bruge et USB-interface.

Kompatibel med valgfrit tilbehør og NanoCuvette™ One

• VWR V-3000PC er kompatibel med valgfrit tilbehør såsom en automatisk otte-celleskifter og en peltier termostateret enkeltcelleholder. VWR V-3000PC er også kompatibel med NanoCuvette™ One.

VWR V-3000PC med høj følsomhed og bredt bølgelængdeområde

VWR V-3000PC har fremragende spektroskopiske færdigheder, herunder høj følsomhed. Bølgelængdens nøjagtighed på 0,5 nm gør VWR V-3000PC ideel til kvantitativ analyse og detektion af lavkoncentrationsstoffer med høj nøjagtighed.
VWR V-3000PC har et bredt bølgelængdeområde. Bølgelængdeområdet på 320 nm – 1100 nm øger instrumentets anvendelighed.

PHOT_20210702_Spectrophotometers_VWR_PV4_UV_Vis_Accuracy

VWR V-3000PC med PC-kontrollerbar applikationssoftware

Den medfølgende applikationssoftware tillader pc-styring af spektrofotometeret. Den interne hukommelse kan gemme 200 sæt data og 200 standardkurver, hvilket er praktisk til kontrol og genindlæsning. Data kan downloades til pc via USB-interface. VWR V-3000PC inkluderer følgende metoder: Basistilstand, kvantitativ, bølgelængdescanning, multibølgelængde, DNA/protein og kinetik. Applikationssoftwaren tilbyder alle de vigtige metoder til rutinemæssige målinger.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_VWR_UV_3100PC_USB_Port

VWR V-3000PC med en række valgfrit tilbehør

VWR V-3000PC er kompatibel med en række valgfrit tilbehør, herunder en automatisk otte-celleskifter, der kan bruges til at læse op til otte celler automatisk, og en peltier termostateret enkeltcelleholder, der kan bruges til at opnå præcis temperatur kontrollerede målinger. Det brede udvalg af forskelligt tilbehør til VWR V-3000PC hjælper med at tilpasse og justere enhederne for at imødekomme brugerens specifikke behov. Noget tilbehør leveres med V-3000PC, herunder 4 glasceller, 4-positions celleholder (10 mm), støvdæksel og software.

Derudover har VWR V-3000PC en strålehøjde på 15 mm og en minimum spektral båndbredde på 4 mm, hvilket gør spektrofotometeret kompatibelt med NanoCuvette™ One.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_VWR_UV_3100PC_Accessories

VWR V-3000PC sammenlignet med andre instrumenter

Selvom VWR V-3000PC bevarer nogle funktioner fra ældre VWR-instrumenter, er det stadig en opgradering fra tidligere modeller. VWR V-3000PC er mere præcis end ældre VWR-instrumenter, såsom VWR UV-1200PC UV-Vis, hvor bølgelængde-nøjagtigheden er optimeret fra 2 nm til 0,5 nm.
VWR V-3000PC er ikke kun en opgradering fra tidligere VWR-instrumenter, den slår også sine konkurrenter på flere parametre. VWR V-3000PC har et bredere bølgelængdeområde end Shimadzu UV-2401PC UV-Vis. Ydermere er VWR V-3000PC mere præcis end Biochrom Libra S32PC UV/Vis.

VWR V-3000PC med NanoCuvette™ One, SpectroLink™ og SpectroWorks™

NanoCuvette™ One er en kuvette, der kan bruges til at måle både brydningsindeks og absorbans ved hjælp af et spektrofotometer.

VWR V-3000PC har en strålehøjde på 15 mm og en minimum spektral båndbredde på 4 nm, hvilket gør instrumentet kompatibelt med vores NanoCuvette™ One.

I dag distribuerer VWR/Avantor 8 instrumenter i Europa, som alle leveres med NanoCuvette™ One.

Cphnano-produkter som VWR V-3000PC kan anvendes med:

Med vores NanoCuvette™ One vil din VWR V-3000PC være i stand til at måle 2 mL / 0,5 µL prøver via brydningsindeks for QC og kinetik. Du kan finde en optagelse her, der viser, hvordan du udfører en måling med NanoCuvette™ One:

Ud over NanoCuvette™ One kan du bruge SpectroLink™ til at forenkle dit spektrofotometer-workflow til en tretrinsproces, der giver dig mulighed for hurtigt at indsamle, analysere og udtrække resultater. På denne måde behøver du ikke spilde mere tid på problemer med filformater, dataoverførsel eller deling af resultater.

ILLU_20200603_cphnano_Flow_SpectroLink_simpleSammen med SpectroWorks™ (den moderne tilgang til spektrofotometri og etiketfri analyse) løser SpectroLink™ dette problem ved ubesværet at forbinde instrumenter til din browser og analysere dataene.
SpectroWorks™ leveres gratis med hvert køb af NanoCuvette™ eller SpectroLink™.

Denne information er kun beregnet til vejledning. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de givende oplysninger. Skriv venligst til sales@cphnano.com  hvis du vil tilføje dit UV-Vis-instrument til listen, eller lad os vide om eventuelle fejl.