Agilent UV-Vis instrumenter

Dedikeret til diagnostik og analyse. Agilents mål er at levere pålidelige svar og indsigt, der fremmer livskvaliteten. Agilent er en af ​​nutidens førende inden for biovidenskab, diagnostik og anvendte kemiske markeder.

Agilent inden for spektrofotometri

Missionen for Agilent er at levere pålidelige svar og indsigt, der fremmer livskvaliteten. Agilent blev grundlagt i 1999 som et spin-off af Hewlett-Packards produktdivision "Medical Products and Instruments Group", som har rødder tilbage til 1965. Med mere end 50 års indsigt og innovation er Agilent en af ​​nutidens førende i  videnskaber, diagnostik og anvendt kemiske markeder.

Agilent tilbyder et omfattende udvalg af molekylære spektroskopiløsninger. Da de spektrofotometre, der tilbydes af Agilent, bruger en xenon-kildelampe med en ekstra lang levetid på 3 milliarder flashes, holdes variable omkostninger på et minimum. Det gøres ved at holde strømforbruget lavt og undgå dyre lampeudskiftninger.

I 2010 købte Agilent Varian, og i 2011 lancerede Agilent Cary 60 UV-Vis spektrofotometeret som har lave ejeromkostninger og muligheder for fjernsampling. Efterfølgende lancerede Agilent Cary 300 med et arbejdsområde på over 5,0  absorbansenheder, hvilket gør det muligt for brugeren at måle både grumsede og faste prøver med instrumentet.

I 2018 udgav Agilent Cary 3500, der gjorde det muligt for brugere at køre op til fire forskellige eksperimenter over otte kuvettepositioner på samme tid.

De følgende sider indeholder en hurtig gennemgang af de forskellige Agilent-instrumenter. Klik på linkene på hvert instrument for at lære mere om det:

• Agilent Cary 60
    Agilent Cary 60 er kendetegnet ved fleksibilitet og brugervenlighed og byder på hurtig dataindsamling, lave ejeromkostninger og portabilitet til feltarbejde.
  • Agilent Cary 300
    Agilent Cary 300 er et UV-Vis spektrofotometer med et alsidigt sæt tilbehør og et stort fotometrisk udvalg.
  • Agilent Cary 3500
    Agilent Cary 3500 UV-Vis er en dobbeltstrålende UV-Vis-løsning med flere temperaturzoner, der kan køre op til fire forskellige eksperimenter over otte kuvettepositioner på samme tid.
  • Agilent Cary 4000
    Agilent Cary 4000 er ideel til at analysere faste prøver og bioteknologiske prøver med minimal prøveforberedelse.
  • Agilent Cary 5000
    Agilent Cary 5000 er et højeffektivt spektrofotometer med fremragende fotometrisk ydeevne i området 175-3300 nm.
  • Agilent Cary 6000i
    Agilent Cary 6000i UV-Vis-NIR er et af de bedste instrumenter, når det kommer til fotometrisk ydeevne i kortbølget infrarød 800-1800 nm rækkevidde samt UV-Vis 175 til 800 nm.

Agilent Cary 60

Agilent Cary 60 UV-Vis spektrofotometret er effektivt, præcist og fleksibelt. Agilent Cary 60 UV-Vis er velegnet til brug i uddannelse, forskningslaboratorier og QA/QC-miljøer. Dette instrument bruger en meget fokuseret fiberoptisk sonde, der forøger brugervenligheden og reducerer prøvemålingsfejl. De lave strømkrav betyder, at Agilent Cary 60 med kun 38 W kan køres fra en 12 V omformer, hvilket gør den transportabel til feltarbejde. Andre imponerende funktioner ved instrumentet inkluderer dets hurtige dataindsamling, lave ejeromkostninger og Cary WinUV-softwaren.

Læs mere om Agilent Cary 60 her.

Agilent Cary 300

Agilent Cary 300 er et UV-Vis spektrofotometer med et alsidigt sæt tilbehør og et stort fotometrisk område, som gør instrumentet velegnet til brug i forskningslaboratorier. Ydermere kan Agilent Cary 300 UV-Vis styres ved brug af Cary WinUV-softwaren. Denne Windows-baserede software har et modulært design, hvilket gør instrumentet let at bruge. Agilent Cary 300 UV-Vis leveres med en væskeprøveholder, men instrumentet er i stand til at teste både grumsede væsker og faste prøver.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_Agilent_Cary_300

Agilent Cary 3500

Agilent Cary 3500 UV-Vis er et dobbeltstrålespektrofotometer, der repræsenterer et paradigmeskifte inden for området UV-Vis molekylær spektroskopi. Agilent Cary 3500 UV-Vis er en UV-Vis-løsning med flere temperaturzoner, der kan køre op til fire forskellige eksperimenter over otte kuvettepositioner på samme tid. Implementeringen af ​​innovative teknologier, som blandt andet et luftkølende UV-Vis-system og en xenon-blitzlampe, optimerer instrumentets ydeevne og ejeromkostninger. Agilent Cary 3500 UV-Vis vil forsimple brugerens eksperimentelle arbejde.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_Agilent_Cary_3500

Denne information er kun beregnet til vejledning. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de givende oplysninger. Skriv venligst til sales@cphnano.com  hvis du vil tilføje dit UV-Vis-instrument til listen, eller lad os vide om eventuelle fejl.