Hvad er SpectroWorks™?

Den online, gratis platform SpectroWorks™ er en moderne tilgang til spektrofotometri og label-free analyse. Læs mere om SpectroWorks™ her.

Læs om hvordan man bruger NanoCuvette™ One med SpectroWorks™ her.

SpectroWorks™ er den første online cloudtjeneste til UV-Vis spektrumanalyse. SpectroWorks ™ forenkler dit spektrofotometer-workflow til en tretrinsproces, så du hurtigt kan hente, analysere og udtrække resultater. Log ind eller log ind via:

https://app.spectroworks.com/

SpectroWorks ™ analyserer automatisk spektret, korrigerer fejl i den optiske lysgang og kuvettefejl ved brug af 200 millioner kalibreringspunkter og giver resultatet tilbage til brugeren - alt sammen på mindre end 5 sekunder.

Med 99,99% oppetid på verdensplan er SpectroWorks ™ et pålideligt værktøj til det analytiske laboratorium. SpectroWorks™ analyserer dataene uden besvær, så du i stedet kan fokusere på arbejdet.

PHOS_20200722_laptop_screen_spectroworks

Vores kuvetter giver dig mulighed for at bruge dit spektrofotometer på helt nye måder. Med SpectroWorks ™ kan du problemfrit arbejde med resultaterne af din opgraderede analyse og beregne resultater, der tidligere har været utilgængelige med absorbansspektroskopi. Dataanalyse har aldrig været nemmere.

5 s MAX ANALYSE TID
200 M KALIBRERINGSPUNKTER
99.99% OPPETID PÅ VERDENSPLAN

Overview

SpectroWorks™ medfølger gratis til et hvert køb af NanoCuvette™. Det er den moderne tilgang til spektrofotometri, og det giver dig følgende muligheder:

• Importér resultater
    •  Importér gratis og øjeblikkeligt resultater til vores cloud software.
        • Udfør spektrumanalyse
          •  Udfør træk- og slip-kalibreret spektrumanalyse i løbet af få sekunder.
              • Gem resultaterne
                • Opbevar og få adgang til din analyse sikkert i vores cloud-løsning.
              • Eksporter analyse
                • Eksporter let din analyse til enhver tid i alle standardformater.

ILLU_20200603_cphnano_Flow_SpectroLink_simple

Hvorfor bruge SpectroWorks™?

Sammen med NanoCuvette™ One opgraderer SpectroWorks™ ethvert UV-Vis-spektrofotometer til måling af absorberende / ikke-absorberende prøver ned til 0,5 μL. Proteiner, enzymer, kinetik, QC osv. kan nu kvantificeres mærkefrit i små mængder med allerede eksisterende UV-Vis-instrumenter.

Der er desuden mange grunde til, at spektrofotometerbrugere overalt i verden foretrækker vores platform:

Automatiseret spektrumanalyse

•  Målinger sammenlignes med vores database som har millioner af kalibreringspunkter.

Ubegrænset cloud data lagring

• Tusinder af målinger holdes sikre til fremtidig analyse.

Nem eksportering af resultater og grafer

• Eksporter med et enkelt klik til brug i præsentationer og yderligere analyse.

Høj sikkerhed med moderne webstandarder

• Overholder af de nyeste symmetriske og asymmetriske krypteringsteknologier.

Opdateres ofte og helt gratis

• SpectroWorks ™ opdateres kvartalsvis med nye muligheder og analyser.

Tilgængeligt hvor som helst og klar til brug

• En sikker mulighed med valgfri to-faktor brugerautorisation.

Kræver ingen installation udover web browseren*

• Ikke flere drivers på cd'er og USB-drev.

Lavet i Danmark

• Vi er meget stolte af at bygge troværdige danske produkter.

ILLU_20200603_cphnano_Flow_SpectroLink

Den hidtil mest udviklede UV-VIS spektrumanalyse. Online nu.

Kontakt os for at få mere at vide

Copenhagen Nanosystems ApS,
              Hørmarken 2, DK-3520 Farum, Denmark
              Tel: +45 36 99 27 46