VWR mySPEC

VWR mySPEC giver rimelig ydeevne med forbedret brugerinteraktion til mikrovolumenspektrofotometri

VWR mySPEC spektrofotometer

VWR mySPEC er et mikrovolumenspektrofotometer, der giver brugerne mulighed for at udføre nukleinsyre- og proteinmikrovolumenkoncentration plus renhedsmålinger.

Ved at kombinere guldstandarddetektionsteknologi med nye niveauer af dataanalyse og brugerinteraktion kan resultater opnås på en hurtigere måde, mens behandlingen af ​​prøver bliver mere robust end nogensinde før.

Præ-konfigurerede moduler giver mulighed for hurtig, automatiseret dataanalyse, herunder koncentration og renhed af RNA og DNA, proteinmålinger, bestemmelse af mærkningseffektivitet, kolorimetriske assays på enzymatiske aktiviteter og celletæthedsmålinger.

PHOT_20210720_Spectrophotometers_VWR_mySPEC

Hurtig og præcis

• VWR mySPEC spektrofotometeret er hurtigt, præcist og nemt at håndtere - bare pipettere, måle og tørre.

Genialt smart systemstyring

• Brug funktionen "Auto Start" til at fremskynde arbejdsgangen. Derudover gør pipetteringshjælp prøveindlæsning endnu nemmere.

Fuldautomatisk dataanalyse

• Forudkonfigurerede moduler tillader fuldautomatisk dataanalyse til en lang række forskellige applikationer.

VWR mySPEC med præcision og hastighed

VWR mySPEC Spektrofotometrer er hurtigt, præcist og nemt at håndtere - bare pipettere, måle og tørre. Brugeren bør pipettere 1 µL prøve ved hjælp af den geniale pipettering og derefter lukke armen. mySPEC's Auto Action-funktion genererer en optisk prøvekolonne, analyserer og behandler resultaterne på få sekunder, mens systemets LED'er indikerer en vellykket prøvekørsel. Brugeren kan få fuld spektral data inden for 5 sekunder.

PHOT_20210720_Spectrophotometers_VWR_mySPEC_arm

VWR mySPEC med genialt smart systemstyring

Brug funktionen "Auto Start" til at fremskynde arbejdsgangen. Derudover gør pipetteringshjælp prøveindlæsning endnu nemmere. Desuden kan feedback-LED'er bruges til driftsstyring. Endelig kan automatiseret dataanalyse udføres efter brugerdefinerede renhedsindstillinger.

PHOT_20210720_Spectrophotometers_VWR_mySPEC_pipetting

VWR mySPEC med fuldautomatisk dataanalyse

Præ-konfigurerede moduler tillader fuldautomatisk dataanalyse til en lang række forskellige anvendelser, herunder koncentration og renhed af RNA og DNA, proteinmålinger, bestemmelse af mærkningseffektivitet, kolorimetriske analyse på enzymatiske aktiviteter, celletæthedsmålinger.

PHOT_20210720_Spectrophotometers_VWR_mySPEC_proteins

VWR mySPEC sammenlignet med andre instrumenter

VWR mySPEC slår sine konkurrenter på flere parametre. VWR mySPEC har et bredere bølgelængdeområde end både Faitful 721 UV-Vis og Amersham Ultrospec 500 Pro UV-Vis.

Kompatibiliteten af ​​VWR mySPEC med NanoCuvette™ One

Disse oplysninger er kun vejledende. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de leverede oplysninger. Skriv til sales@cphnano.com, hvis du vil føje dit UV-Vis-instrument til listen eller fortælle os om eventuelle fejl.