VWR/Avantor UV-Vis instrumenter

VWR har længe været en betroet partner og producent af instrumenter, kendt for sine værdi-for-pengene-instrumenter. I 2017 blev VWR købt af Avantor, og i dag distribuerer VWR / Avantor 8 instrumenter i Europa, som alle leveres med NanoCuvette ™ One.

VWR / Avantor inden for spektrofotometri

Avantor er en førende producent af løsninger til kunder inden for biopharma, sundhedspleje, uddannelse og avancerede materialer. I 2017 erhvervede Avantor VWR, en global leverandør af materialer med ultrahøj renhed og tilpassede løsninger til biovidenskab og avanceret teknologimarked. Købet af VWR styrkede Avantors evner og tilføjede en ny dimension til Avantors løsningsområde pga. VWRs ekspansive kanaladgang og dybe kundeforhold. I dag distribuerer VWR / Avantor 8 instrumenter i Europa.

VWR fremstiller spektrofotometre til miljømæssig, kemisk og biokemisk analyse i laboratoriet såvel som udendørs. VWR UV-1600PC og VWR UV-3100PC er begge let anvendelige UV-Vis spektrofotometre med robust og kompakt design, høj følsomhed og kraftig funktion. Den økonomiske VWR UV-1600PC og den mere kraftfulde VWR UV-3100PC er begge ideelle til DNA-, RNA- og proteinanalyser. Desuden er disse instrumenter kompatible med en række tilbehør, der hjælper brugeren med at personliggøre instrumentet.

For at lære mere om firmaet VWR's værdier kan du se videoen herunder:

De følgende sider indeholder en hurtig gennemgang af de forskellige VWR-instrumenter. Klik på linkene til hvert instrument for at lære mere om dem:

• VWR M4
    VWR M4 UV/Vis er et brugervenligt instrument med avanceret ydeevne. M4 UV / Vis er meget nøjagtigt og pålideligt og kommer i et simpelt og elegant design med en fod af aluminium. Derudover er det let at skifte spektrofotometerets pære, og grænsefladen i dets software er meget brugervenlig.

• VWR P4
    VWR P4 UV/Vis anvendes inden for lægemidler, kemi, biokemisk, metallurgi, let industri, materiale, tekstil, medicinsk, miljø, uddannelse og nogle andre områder til kvalitetskontrolaboratorier.

• VWR PV4
    VWR PV4 UV/Vis er et brugervenligt instrument med avanceret ydeevne. M4 UV / Vis er meget nøjagtigt og pålideligt og kommer i et simpelt og elegant design med en fod af aluminium. Derudover er det let at skifte spektrofotometerets pære, og grænsefladen i dets software er meget brugervenlig.

• VWR UV-1600PC
    VWR UV-1600PC er et pålideligt, robust og brugervenligt spektrofotometer, der har høj følsomhed, bredt bølgelængdeområde, kraftig funktion, enkel struktur og en smuk figur. Derudover gør den store LCD-skærm (128 × 64 pixels), den høje præcise A / D og den nemme at gemme RAM instrumentet unikt.

• VWR UV-3100PC
    Applikationssoftwaren tilbyder alle de nødvendige metoder, hvilket gør VWR UV-3100PC ideel til avancerede målinger inden for flere områder, herunder kemi, biokemi, farmaceutik, medicin og uddannelse.

• VWR UV-6300PC

VWR UV-6300PC er designet til anvendelse inden for flere områder, herunder kemi, lægemidler, metallurgi, biokemi, let industri, miljøer, materiale, tekstil, medicin, uddannelse og andre områder til kvalitetskontrolaboratorier.

Nogle af de bedste VWR-instrumenter præsenteres i følgende:

VWR UV-1600PC

VWR UV-1600PC er et pålideligt, robust og brugervenligt spektrofotometer, der har høj følsomhed, et bredt bølgelængdeområde, en kraftfuld funktion, enkel struktur og en smuk figur. Den store LCD-skærm (128 × 64 pixels), High Precise A / D og RAM der er nemt at gemme, gør instrumentet unikt. Derudover er VWR UV-1600PC kompatibel med en række valgfrit tilbehør. Instrumentet kan automatisk læse op til otte celler, når enkeltcelleholderen udskiftes med otte-celle-skifteren.

VWR UV-1600PC bruges i vid udstrækning inden for kemi, biokemi, lægemidler og uddannelse. Det er et af de vigtigste instrumenter til de daglige rutinekrav til kvalitetskontrol, proceskontrol og undervisningslaboratorier.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_VWR_UV_1600PC

Læs mere om VWR UV-1600PC her.

VWR UV-3100PC

VWR UV-3100PC er et pålideligt og brugervenligt spektrofotometer med et bredt bølgelængdeområde, høj følsomhed og en kraftig funktion. VWR UV-3100PC leveres med en række tilbehør, der gør brugeren i stand til at personalisere instrumentet. VWR UV-3100PC-spektrofotometret er kompatibelt med en række valgfrit tilbehør såsom en automatisk otte-celle-skifter og en peltier termostateret enkeltcelleholder.

Derudover gør det store LCD-display (320 x 240 pixels), High Precise A / D og RAM der nemt at gemme instrumentet helt unikt. Applikationssoftwaren tilbyder alle de nødvendige metoder, hvilket gør VWR UV-3100PC ideel til avancerede målinger inden for flere områder, herunder kemi, biokemi, farmaceutik, medicin og uddannelse.

PHOT_20201228_Spectrophotometers_VWR_UV_3100PC

Læs mere om VWR UV-3100PC her.

Vores samarbejde med VWR / Avantor

VWRs ekspansive kanaladgang og dybe kundeforhold styrker Avantors evner og tilføjer en vital ny dimension til det brede spektrum af løsninger, som VWR / Avantor kan tilbyde - fra opdagelse til levering.

Vi har underskrevet en distributionsaftale med VWR / Avantor. Aftalen ruler vores produktlinje ud i Europa, hvor VWR / Avantor er den førende leverandør af laboratorieudstyr.

Udover at VWR / Avantor nu er vores adgang til salg i mere end 20 lande, er aftalen også begyndelsen på et tæt partnerskab om at opgradere eksisterende VWR / Avantor-laboratorieudstyr hos kunder med den nyeste innovation fra cloud computing til nanoteknologi, der tillader utrænede mennesker at udføre avanceret analyse på få sekunder.

Med det nye cphnano / VWR-partnerskab kan kunder i Europa nu nyde en integreret, problemfri digital oplevelse omkring næste generations spektrofotometri.

I dag distribuerer VWR / Avantor 8 instrumenter i Europa, som alle leveres med NanoCuvette ™ One.

EXTF_20160714_cphnano_Logo_20200312_RGB EXTF_20210629_AVANTOR_VWR_LOCKUP

I vores seneste webinar var vi glade for at vise, hvordan spektrofotometre kan være fremtidens analytiske instrument sammen med Avantor og VWR / Avantor. Som reference kan du finde optagelsen her:

Gå til vwr.com og vælg dit land for at finde de relevante kontaktoplysninger til din lokale repræsentant. Alternativt skriv til sales@cphnano.com, så kan vi bringe dig i kontakt med denne.

Disse oplysninger er kun vejledende. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de leverede oplysninger. Skriv til sales@cphnano.com, hvis du vil føje dit UV-Vis-instrument til listen eller fortælle os om eventuelle fejl.