Shimadzu UV-Vis instrumenter

Shimadzu blev grundlagt i Kyoto i 1875 og har leveret produkter til kunder i over 145 år. I dag er Shimadzu en global producent og førende inden for udvikling af avancerede teknologier, herunder UV-Vis spektrofotometre.

Shimadzu inden for spektrofotometri

Shimadzu blev grundlagt i Kyoto i 1875 og har leveret produkter til kunder i over 145 år. I dag er Shimadzu en global producent og førende inden for udvikling af avancerede teknologier og har udviklet UV-Vis spektrofotometre i mere end 60 år.

Et af de mest populære spektrofotometre fra Shimadzu er UV-1800, som opfylder standarderne for bølgelængdeopløsning, som kræves af både den japanske og europæiske farmakopé (officielle standarder for kvalitetskontrol af lægemidler).

I 2018 fejrede Shimadzu sit 50-års jubilæum for sin tilstedeværelse i Europa ved at realisere UV-1900-modellen, et spektrofotometer, der fremtidig tilbyder branchens hurtigste niveauscanningsfunktion. Som om dette ikke var nok, blev UV-2600 introduceret et par år senere og udvidede bølgelængdeområdet til 1400 nm.

For at lære mere om Shimadzu-virksomhedens værdier, se videoen nedenfor.

De følgende sider indeholder en hurtig gennemgang af de forskellige Shimadzu-instrumenter. Klik på linkene på hvert instrument for at lære mere om det:

• Shimadzu UV-1280
    Shimadzu UV-1280 er et lavbudget spektrofotometer af høj kvalitet, der er velegnet til mange forskellige applikationer, herunder rutinemæssig miljø- og fødevarekvalitetstest til biovidenskabelige analyser.

• Shimadzu UV-1800
    Shimadzu UV-1800 spektrofotometer er et af de mest solgte instrumenter til dato og inkluderer høj opløsning, kompakt design og brugervenlig adgang til data.

• Shimadzu UV-1900
    De avancerede funktioner i Shimadzu UV-1900 omfatter fremragende ydeevne og brugervenlighed.

• Shimadzu UV-2600
    En nøglefunktion ved Shimadzu UV-2600 er evnen til at udføre bølgelængdemålinger op til 1400 nm.

• Shimadzu UV-2700
    Shimadzu UV-2700 er ideel til måling af prøver, som ikke kan skæres i tynde skiver, fortyndes eller udsættes for andre forbehandlingsprocedurer.

• Shimadzu UV-3600
    Shimadzu UV-3600 er et spektrofotometer med høj følsomhed, høj opløsning og ultra-lavt strølys, der har den nyeste teknologi og leder vejen til nye løsninger.

• Shimadzu SolidSpec-3700
    Shimadzu SolidSpec-3700 har en høj følsomhed, bredt bølgelængdeområde og stort prøveholder.

• Shimadzu BioSpec-nano
    Shimadzu BioSpec-nano er et mikrovolumenspektrofotometer med lav vedligeholdelse, der er designet til molekylær forskning og biovidenskabslaboratorier.

Nogle af Shimadzu-instrumenterne er præsenteret i følgende:

Shimadzu UV-1800

De vigtigste funktioner i Shimadzu UV-1800 inkluderer høj opløsning, kompakt design og brugervenlig dataadgang. Shimadzu UV-1800 spektrofotometer er udstyret med forskellige måletilstande, herunder fotometrisk, spektrum, kinetik, tidsscanning, kvantificering, multi-komponent kvantificering og biometode. De avancerede funktioner og forskellige måletilstande gør Shimadzu UV-1800 ideel til mange applikationer.

PHOT_20201227_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_1800-1

Shimadzu UV-1900

Shimadzu UV-1900 er udstyret med en ultrahurtig scanningsfunktion, der muliggør dataopsamling så hurtigt som 29.000 nm/min. Den Shimadzu UV-1900 patenterede Low-Ray-Ligh® diffraktionsgitterteknologi sikrer lavt strølys med høj opløsning. Shimadzu UV-1900 spektrofotometeret kan forbindes med Shimadzus analysedatastyringssystemer (LabSolutions), vores  SpectroWorks™ og NanoCuvette™ One.

De teknisk avancerede funktioner i Shimadzu UV-1900 forbedrer ydeevne, anvendelighed og overholdelse af lovgivningen, hvilket gør Shimadzu UV-1900 ideel til analyse inden for flere områder, herunder fødevarer, biovidenskab, farmaceutiske produkter, kemi og elektronikapplikationer.

PHOT_20200801_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_1900

Shimadzu UV-2600

Shimadzu UV-2600 spektrofotometer er udviklet til en lang række forskningsopgaver. Shimadzu UV-2600 opnår det laveste strøglys i sin klasse og giver brugeren mulighed for at analysere prøver med organiske og uorganiske forbindelser, biologiske prøver, optiske materialer og fotovoltaisks. Den vigtigste egenskab ved Shimadzu UV-2600 er evnen til at udføre bølgelængdemålinger op til 1400 nm. Shimadzu UV-2600 er ikke kun unik i forhold til ydeevne, da det også har vist sig, at Shimadzu UV-2600 er mere miljøvenlig end konventionelle modeller. Alle disse funktioner er præsenteret i et kompakt og pladsbesparende design med en nem at bruge software.

PHOT_20201227_Spectrophotometers_Shimadzu_UV_2600_Design

Vores forhold til Shimadzu

Vi har indgået et nyt samarbejde med University College Copenhagen og Shimadzu Scientific Instruments Denmark. University College Copenhagen er en af ​​de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark med mere end 20.000 studerende og Shimadzu er en af ​​verdens førende inden for UV-Vis instrumentering.

Det treårige samarbejde har gjort det muligt for lærere og studerende på laboratorieuddannelserne at bruge  UV-1900i fra Shimadzu sammen med NanoCuvette™ One (0,5 μL koncentrationer/kinetik) og NanoCuvette™ S (partikelstørrelsesfordelinger).

ILLU_20210611_LinkedIn_Post_KP_Shimadzu_cphnano_1200x627px

Denne information er kun beregnet til vejledning. Copenhagen Nanosystems ApS påtager sig intet ansvar for de givende oplysninger. Skriv venligst til sales@cphnano.com  hvis du vil tilføje dit UV-Vis-instrument til listen, eller lad os vide om eventuelle fejl.